Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzottan féltékeny vagyok. Hogyan kezeljem?
Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre.
ugynézki ennek msot meg is iszom a elvét, mert lehet más karjaiba sodrom ezzel..:/
hogyan tudnék kevésbé az lenni...
pl mit reagáljak, ha mondja utcán, vagy tv be, ha lát egy pasit, hogy jó faxi, meg iylenek...hogy jolnézki..
erre mit reagáljak?!
általában az iyleneket csak cukkolásból mondja nekem, hisz én is szoktam ezzel ,hogy ez meg az miylen jólnézki csaj...
szóval erre mi volna a jó reakció?! mert eddig szinte mindig iylenkor besértődtem, és féltékeny voltam, még jobban, durcás, és érthető, hogy ráunt erre.., hisz gondolom ő csak ezt hülyeségből mondja, hogy húzzon engem...
egyszerű a megoldás.. gondolkozz el rajta jó mélyen, hogy mit fogsz csinálni majd akkor, mikor ott hagy emiatt! (rájössz, hogy hülye voltál és bánkódni fogsz..)
(tapasztalat...)
Szóval szedd össze magad.. ne legyél ilyen féltékeny, vicceld el, ha ilyet mond vagy csikizd meg, harapj bele.. stb.. ^^ :)
Mi lenne, ha játszmázás, egymás szekálása, ugratása helyett szimplán szeretnétek egymást?
Nem a féltékenység bizonyítja a szerelmet, hanem a szeretet kimutatása szép szavakkal, ajándékokkal, öleléssel, csókkal ...
Gondolom egyikőtök sem fogadott vakságot.
Butaság azért féltékenykedni, mert megnéz valakit.
A féltékenység csak a saját kisebbrendűségedet, önbizalmad hiányát mutatja, mert nem bízol a párodban, hogy tényleg szerethet téged.
Szóval addig, míg meg nem unja, jobb, ha abbahagyod a férfiatlan hisztizést, féltékenykedést.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!