Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm? Nem szeret? Féltékeny? Tanácstalan vagyok.
Lassan 8 hónapja vagyok együtt a mostani barátnőmmel, akit nagyon-nagyon szeretek!! És hétvégére meg vagyunk hívva az egyik rokonomhoz,de ő nem szeretne jönni,mert az egyik exemet is elvittem. Igaz hogy sok barátnőm volt, és csináltam/mondtam olyan dolgokat a múltban és most neki is amiket nagyon bánok,de a múltat nem tudom megváltoztatni. Volt fent a neten egy olyan kép rólam és az egyik exemről,ahol egy medencében vagyok,és könyökölök,és őt nézem,és mondta hogy látta a nézésemet,és hogy rá sose néztem így. Már sírtam is annyira bánom a múltat.
18F, a barátnőm 17.
Én mondom neki, de nem akar jönni hétvégén se, pedig a rokonok olyanok ha mondom hogy megyünk készülnek napokkal előre! :/
Hajthatatlan pedig vele tervezem a jövőm, őt szeretném a gyermekeim anyjának, mindent vele képzelek el,nekem csak ő van!
Persze, nap mint nap mondom neki!
De őt az is zavarja, hogy 18 éves létemre kb. 15 barátnőm volt, volt hogy csak egy kis kalandra kellettek, részegen szedtem össze őket, egyszerre 3 csajom volt, de mára megváltoztam! Ő nem csal meg, nem hazudik, tiszta szívemből szeretem! Ha ő sír én is sírok, tegnap is sírt, én is könnyeztem. Volt hogy a szüleim jöttek értem a buliba annyira berúgtam de úgy bánok mindent! :(
"részegen szedtem össze őket, egyszerre 3 csajom volt, de mára megváltoztam!"
Valahonnan ismerős a szöveg. Amikor utoljára olvastam tő-
led kérdést, megjelent a barátnőd is pár órával késöbb,
és ő teljesen máshogy vázolta a kapcsolatot...
Fenéket változtál meg, max próbálkozol. Ha tényleg érdemi
változást produkálnál, akkor nem jönne ide a csaj írkálni,
hanem észrevenné a változást.
Azt mondta hogy nem bízik bennem, pedig törlöm sorra a volt csajaimat ismerősök közül, mindent megteszek hogy bízzon bennem de nem megy neki.
Mindent feladok érte annyira szeretem.
Mért kell törölni volt csajokat? Azzal nem leszel előrébb.. Max azt látja, hogy egy mozdulattal elin-
tézed a múltat, és akkor ezt vele is megteheted ennyi
erővel...
Fel kellene nőni, komolyodni, de ez nem két perc!
Ezt mondta ő is:/
Komolyan nem tudom mitévő legyek?!
Azt mondta hogy nem szeretne 1 lenni a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!