Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj volt az, hogy féltékeny vagyok? Tanácstalan vagyok. Nem érzem magam annyira hibásnak Kicsit hosszú
Én is így reagáltam volna a helyedben,szerintem a pasid sem zárta még le egészen azt a kapcsolatot az exével,túl hamar jöttél" te neki,valószínűleg vacilált,hogy ki mellett döntsön.
A jeleket jól vetted le,miközben ő dönteni akart,hogy nah mi is legyen,,,
ő ezt a féltékenységet kifogásnak mondta.Nem tudott jobbat kitalálni.
Ezért azt mondom,ez a pasi maga sem tudja mit akar,mellette csak szenvednél,nem foglalkozik veled eleget,kicsit magának való,nehéz lesz,de el kell felejtened.(szerintem nemsokára az exe mellett lesz)
Én ezt tenném,mert sokkal jobbat érdemelsz,nem reagáltál semmit sem túl/sem rosszul.
23/L
Amíg nem találkozott az exével minden rendben volt köztünk."
Mert az exe bekavart,mert érez még iránta valamit,és nem tudott dönteni,és szerintem még mindig nem is tud,ezért ha te vagy,neked mondja szeret,de szerintem az exével is vannak függőben" ott dolgok,túl hamar lépett új kapcsolatba veled,lezáratlan maradt nekik a kapcsolat,sajnos te vagy aki szenved emiatt,nehéz,de el kell felejtened,mint írtam a fentiekben már,sajnálom nagyon,de inkább légy magadban,mint egy olyan fiúval akinek a szíve az exéhez még visszahúz néha.
megértem h féltékeny voltál.ilyen esetben én is az lettem volna:S és nagyon sz@rul esett volna az biztos:S
sztem próbáld el felejteni,jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!