Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj volt az, hogy féltékeny vagyok? Tanácstalan vagyok. Nem érzem magam annyira hibásnak Kicsit hosszú
engem meg a haverjai miatt hagyott el...mert mondta h még sincs ideje egy bnőre, a haverjai neki fontosabbak(ja persze mert velük tudott füvezni is..velem meg nem).természetesen én már nagyon bele estem..úgy tűnt h ő is belém...de tévedtem,félre ismertem nagyon ,nem is szeretett soha..hiába mondta .nem szavakkal kellene bizonyítani hanem tettekkel.
nagyon nehezen tudtam elfelejteni:S
"Sajnos mi nők nagyon buták vagyunk mert sokszor elhiszünk mindent, ami egy kívülállónak teljesen egyértelmű! Nem a féltékenység miatt szakított veled hanem mert még azt hiszi az exe megtud változni és majd olyan lesz mint régen.Ami megint csak egy elbaszott dolog mert semmi sem lesz olyan mint régen. "
Éljen-éljen! Itt van a kutya elásva. A srác kb. úgy lehetett vele, hogy szerette az ex-ét, de az kikészítette. Biztos neki sem lehetett könnyű meghozni a döntést, de hogy utána ennyiszer összejöttek, meg szétmentek az egyértelműen arra utal, hogy nehezen zárják le ezt a kapcsolatot, te pedig rosszkor voltál rossz helyen. A srác kb. az összes íratlan szabályt megszegte. Amit leírtál, az alapján teljesen normálisan reagáltál erre a szitura, és egy pillanatig se gondold, hogy ez másként alakult volna, ha csak csöndben tűrsz, és szenvedsz.
Fel a fejjel, lesz majd másik. :)
Szerintem is normálisan reagáltál a szitura, csak arra kéne valahogy rávezetned, hogy neki ez fordított esetben hogy esne. Ott van a bolt barátnő akivel évekig együtt volt, az utóbbi két kapcsolatát tönkre tette, és nagyon úgy néz ki, hogy most sem lesz ez máshogy... Mit szólna, ha mindezen neki kéne végig mennie... nyilván egy cseppet sem lenne féltékeny ugye??
Én szimplán megmondanám neki, hogy vagy kitörli az exét az életéből, vagy én tovább állok. Itt már az sem érdekelne ha az exét választja! Iszonyatosan rosszul és bántó módon reagálta le a találkákat, ezek után nem tudom mit vár! Ne te érezd magad rosszul, te jól reagáltál, vagy legalább is érthető úgy érintett a dolog, ahogy... itt a húnyó csak próbálja rád terelni. Te vagy a hibás ezért, azért, amazért... Tedd meg neki azt a szívességet, hogy válaszút elé állítod, különben még sokáig fog terrorizálni, hogy te hagyd el őt! Ha valakit szeretek, aki ráadásul tudja, hogy a volt párom képes tönkre tenni a kapcsolataimat, akkor tűzön vízen át azon vagyok, hogy távol tartsam a kapcsolatunktól azt az embert. Nem hogy a barátnőm szeme láttára táncoljak vele!!!! Nem a féltékenység tette tönkre az előző kapcsolatait sem, hanem az, hogy még mindig azt a lányt szereti a párod, és nem hajlandó tőle elszakadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!