Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom exe feljar az anyoshoz. Nektek is rosszul esne ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Párom többször kérte már az anyját h nem kene már törődni az exevel és nem kene ide hívni hozzajuk. Eddig mindig akkor ment mikor a párom nem volt otthon de igyis idegesíti ez a helyzet a páromat meg hát engem is:/ legutóbb az ex meg csokit is hozott a párom szuleinek. Tényleg nem értem miért kell így jopofizgatni.. én pl biztos nem tennék ilyent.. nem azt mondom h rosszba kell lenni de azért ezt a párommal tulzasnak tartjuk. Sajnos az anyját nem érdekli h ezt a fia mennyire gaznak tartja. De nekem ez azért esik rosszul mert emiatt úgy érzem h az anyosek jobban kedvelik az exet, engem meg biztos nem annyira:/ szerintetek joggal idegesít a dolog? Az biztos h nem fogok emiatt balhet csapni mert az felesleges, meg az jól esik h a párom is velem van és mennyire nem ért egyet a dologgal.2021. szept. 3. 07:40
1/12 anonim válasza:
Az eszetekbe sem jut, hogy barátok, mi? Übergázak vagytok.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát ha az lenne a barátság h mikor a párom elvalt tőle akkor az anyja elhordta mindennek.. Hát nem tudom.. de az én szüleim is jóban voltak exemmel mégis tiszteletben tartják h vége.. az a múlt.. es ennyi..
Te így látod oké elfogadom de azért kíváncsi lennek neked hogy esne. Ráadásul eddig nem jott ide csak amióta velem van a párom.
2021. szept. 3. 08:00
3/12 anonim válasza:
Én nem vagyok az ilyenekben vaskalapos, simán lehetnek jóban, de ez engem is zavarna.
Évente 1-2x összefutni? Oké.
De rendszeresen odajárkálni?...
Na ezt azért ne
5/12 anonim válasza:
Lehet, jóban vannak. Ne foglalkoztatók vele.
7/12 anonim válasza:
Igen, zavarna. Van az a mondás, hogy "meghalt a sógor, vége a komaságnak". Ehhez tartsa magát.
8/12 anonim válasza:
"Sajnos az anyját nem érdekli h ezt a fia mennyire gaznak tartja."
Miért kellene hogy érdekelje? Felnőtt ember. Majd biztos ti fogjátok neki előírni, hogy mit csinálhat, kivel találkozhat. Ettől még persze zavarhat titeket, de ez van, így jártatok.
10/12 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan pofátlan, hogy megszabjam, hogy tőlem teljesen független ember - márpedig az anyós ide tartozik - kivel barátkozhat a szabadidejében és kivel nem. Szerintem ha ilyen elcseszett módon gondolkozol akkor teljesen normális és érthető, hogy az exet jobban kedveli nálad. Erre féltékenykedni, fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!