Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.
Akkor szépen kisétálsz anyuci szoknyája mögül, és 22 évesen a saját lábaidra állsz.
Amelyik szülő ekkora gyökér, hogy sajnálja a lányától a boldogságot, azt én nem is tudom szülőnek nevezni.
Két dolgot tehetsz. Vagy belenyugodsz, hogy szüleid gyökerek, és boldogan élsz a szerelmeddel, vagy szakítasz, és majd összejössz, és összeházasodsz azzal, akit anyuci-apuci kirendel neked, és életed végéig boldogtalan leszel.
Nincs olyan megoldás, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
4.-re, a kérdezőnek.
Nem, érzelmileg, és értelmileg biztosan nem. Másképp mit számít a szülők sipítozása?
A szüleidnek nem a korával van baja, hanem hogy most esett le nekik, hogy mekkora aranyásó vagy. Gondolom, nem így neveltek, és csalódtak, azért állítottak választás elé...
Te hoztál egy döntést, szóval most vállald a következményeit. Élvezd, amíg a pasi a tenyerén hordoz, csak lebegjen a szemed előtt az is, hogy ennek egyszer vége lesz.
6. és 7. Ti normálisak vagytok?
Miért baj, hogy normális, FÉRFI partnere van? Irígykedtek?
9.-nek.
De én meg egy 40-es férfi vagyok. Én azt tapasztalom, hogy SOK 2X éves, FIATAL NŐ, pontosan tudja, hogy mit akar az élettől, és ezt könnyebben megvalósítja egy megfelelő partner mellett. És sajna én is tapasztalom amit a kérdező írt. Azaz. hogy felnőtt , fiatal nőt, a szülei marnak el a férfi mellől. Pedig hidd el, én sem vagyok egy drogos, alkesz, csóró, senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!