Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve jöttem össze a jelenlegi párommal, az ő foglalkozása idegsebész, én jelenleg még egyetemre járok. Már hozzá költöztem, nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is, boldog vagyok mellette. A szüleim egyszerűen képtelenek elfogadni, mivel ő jelenleg 35 éves, én pedig most lettem nemrég 22. Nagyon szeretjük egymást és nagyon jó hozzám, a kapcsolatunkkal semmi baj, viszont sajnos el kellett jönnöm otthonról, mivel a szüleim választás elé állítottak. Mit tegyek, hogy fogadják el? Nagyon bánt. Az ok egyébként amiért nem felel meg a szüleimnek az az, hogy jóval idősebb tőlem, szimplán csak ennyi. A harag az ő részükről olyan szintű, hogy lassan már 4 hónapja nem is beszélünk. Minden nappal egyre rosszabb, hisz senki nem ártott senkinek. Segítsetek kérlek!
2021. febr. 21. 13:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

KOMOLYAN kérdező!

Ha olyan okos és érett vagy, akkor minek érdekel mások véleménye???

2021. febr. 21. 20:25
 32/52 anonim ***** válasza:
Hát akkor élvezz ki vele minden percet. de azért ne legyél hülye, se vak. mindig magadat tartsd szem előtt. ne legyél a cselédje, ne mondj le dolgokról miatta, vállald magad, a véleményed, a gondolataid, a tetteid, ne változtass rajta mert "jaj szegény neki nem esne jól". Fogadjon el úgy ahogy vagy és amilyen leszel később ahogy "felnősz". Ha azt érzed, hogy visszahúz, lenyom, feltart, féltékenykedik, csak azért, mert ő már idősebb és fél hogy egy fiatalabb pasi elvesz tőle, akkor dobjad azonnal. Ne hagyd soha hogy irányítson,megmondja miylen ruhát vegyél fel, hova menj dolgozni stb. Persze ezt nem nyíltan fogja tenni, hanem ahogy a férfiak 90%-a, manipulatívan hogy "de ezen a munkahelyen kevesebbet kéne dolgoznod és többet masszírozhatnám a lábad esténként", közben meg a valóság hogy a másik munkahelyen több pénzt kereshetnél és ott van a 30-as jóképű olasz managaer!
2021. febr. 21. 20:28
 33/52 A kérdező kommentje:
31-es,Szerintem ez nem érettség és okosság kérdése. Nem minden embernek számít ugyan az, nem mindenkinek egyforma az “érdekeltsége, és nem minden ember képviseli ugyan azokat az értékeket.
2021. febr. 21. 20:36
 34/52 anonim ***** válasza:
Ird már le kérlek mit tanulsz, mi leszel ha nagy leszel a barátod szponzorációjából?
2021. febr. 21. 20:42
 35/52 anonim ***** válasza:

Én félek tőled kérdező.

Nem vicc, valóban!

Félek, hogy valaki, azaz TE, esetleg olyan diplomát szerez amivel mások, akár az én és/vagy a családom életére leszel kihatással.

Nagyon nem szeretném, ha olyan ember döntene a munkámról, kezelésemről börtönbüntetésemről, gyermekem képzéséről,..., aki azt sem tudja eldönteni, hogy neki mi a fontos. Azaz, hogy boldog legyen a pasijával, vagy inkább, hogy mit szól a szomszéd néni, meg egy pár senki csicska a Gyakorin.

2021. febr. 21. 20:47
 36/52 anonim ***** válasza:

Nem azért vagy aranyásó, mert pénzes pasival jöttél össze, hanem mert az eredeti kérdésben nem azt emelted ki, hogy milyen értékes ember, és a gondolkodás, és a közös célok, stb., hanem azt, hogy "nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is". Vagyis minden, amit felsoroltál, hogy boldoggá tesz, a pénzről és az egzisztenciáról szól, nem arról, hogy milyen ember a másik.

Valószínűleg ezzel van a szüleidnek is baja, mert ők is ezt látják, nem a hatalmas szerelmet. Persze, ettől még az is lehet, de ezt majd csak az idő mutatja meg. De ilyen előzményekkel a szüleid joggal féltenek és joggal csalódtak benned.

2021. febr. 21. 20:50
 37/52 anonim ***** válasza:

32# “közben meg a valóság hogy a másik munkahelyen több pénzt kereshetnél és ott van a 30-as jóképű olasz managaer!”

Pontosan ezért és az ilyen nőkért gondolják a külföldiek a magyar nőket @rvának. Ott az olasz manager, gondolom nem lehetsz egy nyelveket beszélő nő ha szerinted a manager az managaer...

Mi van ha ott az olasz, egyből alá is kell feküdni?! Ennyire egyszerű nőtől rég olvastam gondolatokat, mint tőled.

Ja és igen akinek olyan a munkája és a fizetése az megtud fizetni egy bejárónőt, magániskolába tanítatja a gyerekét és azok általában nem panelban laknak. Nem szorul arra hogy a férje eltartsa mert megtud magànak is teremteni mindent. De a köreidben ez ismeretlen fogalom lehet. Az ismerőseid lehet diplomások - bár vannak tippjeim milyen jellegű diplomások - de 300 -nál többet nem kereshetnek.

Nem mindenkinek a teste megy tönkre szülés után, sokan császárral szülnek igy a hüvely teljesen érintetlen marad, striák gépi kezeléssel kezelhetőek.

2021. febr. 21. 20:53
 38/52 A kérdező kommentje:
Orvostudományin tanulok, radiológus, ha minden jól alakul.
2021. febr. 21. 20:54
 39/52 anonim ***** válasza:

"38/38 A kérdező kommentje:

Orvostudományin tanulok, radiológus, ha minden jól alakul."

Na ez az B+!!!!

35. vagyok, olvasd el amit ott írtam!!!!

2021. febr. 21. 20:56
 40/52 A kérdező kommentje:
35-ös, ennek mi köze van a jövőbeli munkámhoz? Mi köze van a végzettségemhez? Egyébként pedig a kérdés teljesen másról szól, ha visszaolvasod láthatod, hogy teljesen elterelődött..
2021. febr. 21. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!