Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.
KOMOLYAN kérdező!
Ha olyan okos és érett vagy, akkor minek érdekel mások véleménye???
Én félek tőled kérdező.
Nem vicc, valóban!
Félek, hogy valaki, azaz TE, esetleg olyan diplomát szerez amivel mások, akár az én és/vagy a családom életére leszel kihatással.
Nagyon nem szeretném, ha olyan ember döntene a munkámról, kezelésemről börtönbüntetésemről, gyermekem képzéséről,..., aki azt sem tudja eldönteni, hogy neki mi a fontos. Azaz, hogy boldog legyen a pasijával, vagy inkább, hogy mit szól a szomszéd néni, meg egy pár senki csicska a Gyakorin.
Nem azért vagy aranyásó, mert pénzes pasival jöttél össze, hanem mert az eredeti kérdésben nem azt emelted ki, hogy milyen értékes ember, és a gondolkodás, és a közös célok, stb., hanem azt, hogy "nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is". Vagyis minden, amit felsoroltál, hogy boldoggá tesz, a pénzről és az egzisztenciáról szól, nem arról, hogy milyen ember a másik.
Valószínűleg ezzel van a szüleidnek is baja, mert ők is ezt látják, nem a hatalmas szerelmet. Persze, ettől még az is lehet, de ezt majd csak az idő mutatja meg. De ilyen előzményekkel a szüleid joggal féltenek és joggal csalódtak benned.
32# “közben meg a valóság hogy a másik munkahelyen több pénzt kereshetnél és ott van a 30-as jóképű olasz managaer!”
Pontosan ezért és az ilyen nőkért gondolják a külföldiek a magyar nőket @rvának. Ott az olasz manager, gondolom nem lehetsz egy nyelveket beszélő nő ha szerinted a manager az managaer...
Mi van ha ott az olasz, egyből alá is kell feküdni?! Ennyire egyszerű nőtől rég olvastam gondolatokat, mint tőled.
Ja és igen akinek olyan a munkája és a fizetése az megtud fizetni egy bejárónőt, magániskolába tanítatja a gyerekét és azok általában nem panelban laknak. Nem szorul arra hogy a férje eltartsa mert megtud magànak is teremteni mindent. De a köreidben ez ismeretlen fogalom lehet. Az ismerőseid lehet diplomások - bár vannak tippjeim milyen jellegű diplomások - de 300 -nál többet nem kereshetnek.
Nem mindenkinek a teste megy tönkre szülés után, sokan császárral szülnek igy a hüvely teljesen érintetlen marad, striák gépi kezeléssel kezelhetőek.
"38/38 A kérdező kommentje:
Orvostudományin tanulok, radiológus, ha minden jól alakul."
Na ez az B+!!!!
35. vagyok, olvasd el amit ott írtam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!