Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve jöttem össze a jelenlegi párommal, az ő foglalkozása idegsebész, én jelenleg még egyetemre járok. Már hozzá költöztem, nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is, boldog vagyok mellette. A szüleim egyszerűen képtelenek elfogadni, mivel ő jelenleg 35 éves, én pedig most lettem nemrég 22. Nagyon szeretjük egymást és nagyon jó hozzám, a kapcsolatunkkal semmi baj, viszont sajnos el kellett jönnöm otthonról, mivel a szüleim választás elé állítottak. Mit tegyek, hogy fogadják el? Nagyon bánt. Az ok egyébként amiért nem felel meg a szüleimnek az az, hogy jóval idősebb tőlem, szimplán csak ennyi. A harag az ő részükről olyan szintű, hogy lassan már 4 hónapja nem is beszélünk. Minden nappal egyre rosszabb, hisz senki nem ártott senkinek. Segítsetek kérlek!
2021. febr. 21. 13:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
50%
10-es, mióta "felnőtt" az a fiatal nő, akinek még más fizeti a sulit, rezsit, meg a kakaóscsigát?? Az más lenne ha a leányzó 16 éves kora óta dolgozna, ellátná a beteg nagyit, főzne hétvégén a szüleire is, aztán suli mellett dolgozna, diákhitele lenne amit majd ő fizet vissza fizetéséből és emellett egy határozott csaj is lenne, aki akár tanácsot is tudna adni ha a párja esetleg megzuhan vagy valamit nem jól csinál? Lehet hogy vannak iylen 22-23 éves lányok, de 99%-uk még anyuci-apuci nyakán élő gyerek nulla egzisztenciával és emiatt kizárólag egy pótapucival tudnak összebútorozni és szexért cserébe megy a lakhatás, etetés, de persze a rózsaszín szerelmi köd alatt ez nem oylan nyilvánvaló.a szülei azért marják el az idősebb pasitól, mert látják hogy a gyerekük még kislány, olyan a gondolkodása, naív és önállótlan és nem tartják normálisnak az nolyan meglett férfit, aki ilyen kislányokra utazik.
2021. febr. 21. 17:21
 12/52 A kérdező kommentje:
10-es, pont erről van szó, tudom, hogy mit szeretnék és tervezünk is együtt. Nekem a legkellemetlenebb az, hogy tényleg amit kiejtek a számon mindent megvesz és mindent megtesz értem. A szüleimnek még sem jó, lehet, hogy mondjuk 5-10 év múlva megbánom, de akkor a saját tapasztalatom alapján mondom azt, hogy igen, rosszul tettem. De jelenleg nagyon-nagyon boldog vagyok mellette. Mindenki rossz szemmel néz ránk, és nagyon sokszor hallom akár barátaimtól akár idegenektől, hogy “Van aki alám rakja a 20 milliós mercit” és, hogy “Mekkora egy .... vagyok”. Pedig egyáltalán nem a pénzéért vagyok vele, hanem azért mert teljesen összhangban vagyunk, és vannak kitűzött céljaink, amiket együtt szeretnénk megvalósítani.
2021. febr. 21. 17:25
 13/52 A kérdező kommentje:
Nem fogok igazából vitába szállni senkivel, kinek mi a véleménye. A kérdést pont ezért írtam ki, hogy több személy véleményét és tapasztalatát olvassam.
2021. febr. 21. 17:29
 14/52 anonim ***** válasza:
De kérdező, minek foglalkozol másokkal? A TE életedről van szó!
2021. febr. 21. 17:34
 15/52 anonim ***** válasza:
0%

"11/15 anonim válasza:

10-es, mióta "felnőtt" az a fiatal nő, akinek még más fizeti a sulit, rezsit, meg a kakaóscsigát??..."

Mint pl. a feleségek? Akik nem dolgoznak, vagy dolgoznak, keresve havi 200-at, miközben a férjük meg 500+ -t rak le a kasszába?

2021. febr. 21. 17:36
 16/52 anonim ***** válasza:

Itt a lány TANUL, azaz DOLGOZIK a jövőjükért. Hogy jó állása, és azzal jó fizetése legyen.

Mondjuk NEKEM nem kéne olyan nő, aki másokkal foglalkozik, és azon görcsöl, hogy idegen csicskák mit gondolnak róla.

2021. febr. 21. 17:38
 17/52 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó, lehet valaki 30-40 évesen egy percet sem dolgozott, a férj eltartja, de ettől függetlenül egy érett nő, aki megtud állni a saját lábán? Akkor sem ő fizeti a rezsit és semmit. Lehet, hogy jelen helyzetben én vagyok az “eltartott”, de ettől függetlenül tudok reálisan gondolkozni, hiába 22 éves vagyok.
2021. febr. 21. 17:41
 18/52 anonim ***** válasza:

17.-re, a kérdezőnek.

Nem tudsz reálisan gondolkodni. Ha tudnál, nem írtad volna ki a kérdést, hanem összetennéd a két kezed, hogy van egy ilyen pasid, és élveznéd a kapcsolatot, nem baromságokon agyalnál, meg mások véleménye miatt görcsölnél.

2021. febr. 21. 17:49
 19/52 anonim ***** válasza:
0%
Aranyásó,
2021. febr. 21. 17:58
 20/52 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, látszik hogy egy normális, kedves, szerény csajszi vagy, aki még egyetemre is jár. De, és itt jön a de! Hogy lehet hogy az ő korosztályában soha nem akadt másik kedves, szerény, egyetemet végzett nő?Akár egy csoporttárs, vagy bárki a többi évfolyamból, bármelyik másik egyetemről, munkahelyről, klubbokból, vagy a netről? egy 27 éves is még elég fiatal és szép, kb pár évét koptathatja a munkahelyén. Pontosan mi az a plussz, ami benned megvan és ezekben a nőkben nincs? Mert 22 évesen még a személyiségfejlődésed nem kaphatott elég impulzust ahhoz, hogy mondjuk egy 26-27 éves nő szintjén legyél. Megmondjam mi az a plusz neki? egyrészt a fiatalságod és az ezzel járó szépséged. Mert nyilván már egy 30-as nő nem olyan üde, feszes, mint te. a másik ok, hogy te olyan kis "üres lap" vagy, oylan akinek még nincs múltja, csúnya szakításai és az iylen gazdag férfiak pont ezt szeretik. Van pénzük és nőből is "újat" akar venni, mert egy 26-30 éves nőnek már volt komoly kapcsolata, volt múltja, volt több pasi az életében és az neki olyan mint használtat kapna. Azt gondolom, hogy neked még nem volt komoly kapcsolatod és vagy ez a pasi vette el a szüzességed, vagy max egy rövidebb futó kapcsolatod volt, ami nem jött össze, de kapcsolati szempontból elég friss vagy, nem "használt". Lefogadom, hogy a neten találkoztatok össze, mert hogy már kinőtte azt a kort és azokat a helyeket, ahol iylen kislányok megfordulnak maguktól. Lefogadom, hogy a neten sem keresett rá tőled idősebb életkorú nőre, 25-ig jelölte be a korhatárt max.

Lefogadom, hogy neki fontos, hogy ő legyen az életedben az "első" férfi, az első igazi kapcsolat (neki új áru kell!, nem használt).

Lefogadom, hogy korábban nem volt neki vele egykorú barátnője, max ha volt, azzal is volt vagy 7-10 év korkülönbség is.Esetleg egyszer kipróbálta a korabelivel, de ezt is csak arra fogja használni ürügyként, hogy mutogassa, lám neki a korabeli nők is tetszenek, de pont egy 22 évessel találta meg az igaz szerelmet.

Lefogadom, hogy az a magyarázata arra hogy miért nem kezd korabelivel, mert szerinte "az idősebb nők durvák, követelőznek, savanyúak", nem jön ki velük" "csak férjez akarnak menni mindenáron bárkihez" "csak a pénzére utaznak" stb, de mindig van vm magyarázat, hogy vele egykorú miért nem kell neki.

Ő nem a tenyerén hordoz, hanem MEGVESZ téged, az új, friss, szép árut.

Persze hogy boldog vagy mellette mert ő fizet és látszólag a tenyerén hordoz. Minden lány mikor felnő, oylan férfi keres, mint az apja, arra vágyik hogy gondoskodjanak róla, hogy fizessék mindenét, támogassák előre mindenben. Boldog vagy mint a légy a mézesbödönt nyalogatva, de aztán amikor beleragad és nem tud elrepülni, akkor jön a keserves felismerés, hogy mi volt ez az egész. Mondanám, hogy oké, élvezd a jó életet mellette, valósítsd meg az álmaid a segítségével, de most is csak azt mondhatom amit írtam, nincs ingyen ebéd, soha! Minden pénzt amit beléd fektet vissza akar majd kapni, így vagy úgy, ilyen vagy olyan formában. Ez a részéről nem lehet szerelem, kizárólag érdek. Friss, új, csinos kislány, akit kedvemre alakítok, akit én "kinevelek" "felnevelek" és függővé teszek. Komolyan nem értem miért nem teszed próbára a pasidat. Csinálj egy kamuprofilt egy 17 éves lány képével és hívd randira a párod a chaten. Ha tényleg szeret és nem csak és kizárólag a fiatalságod és tapasztalatlanságod vonzza, el fogja utasítani. De a pasid a fiatal csajokra izgul és akkor is azokra fog majd, ha te 30 éves leszel. Próbáld csak ki....ja lefogadom hogy nem fogod kipróbálni. Helyette tudod mit fogsz csinálni? Ezt az egész gyakori kérdéses kérdéseket és a válaszokat neki mutogatod és közösen kitárgyaljátok mint két szerelmespár, aki mindig együtt jár. miért? Mert még annyi önállóság sincs benned, hogy tudd, lehet privát szférád és lehetnek titkaid is.

2021. febr. 21. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.