Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy idősebb férfiba mit tegyek?
nehéz erre mit mondani
próbáld óvatosan felhívni magadra a figyelmét,,,mosolyogsz rá,szemezel vele...
mekkora a kor különbség ??
Szerintem várd meg amígy ugyanannyi idős leszel mint ő.
30/f
Ajajj ezek a buszsofőrök.. Nagyon jóban vagyok az egyikkel, sokat beszélgetünk, tudok ezt-azt.. Kb mindenkit szeditenek. Mindezt úgy hogy családjuk van és van vagy 15-20-25 év korkülönbség. Engem is több sofőr is betalált.. Mennyivel idősebb amúgy tőled? És a legfontosabb: van felesége?
Gondolom távolsági buszról beszélünk.
XD
Jaja, ilyenek ezek a buszsofőrök, mindegy, hány éves, és hogy néz ki!
Nálunk is van egy kis lúzer papucs típusnak látszó pasi, már 50 fölött lehet, de állandóan újságolja, hogy kivel randizgat éppen.
A másik egy 40 körüli pacák, az a tipikus bunkó, nagydarab típus: most szerette el egy kollégája feleségét, összeköltöztek, de az orrom előtt akarta elkérni a húgom telefonszámát.
Kedvencem az a 40 körüli paszulykaró alkat, aki már próbálta felszedni a húgom, az anyám, és engem is. :D
Nekem már az kizáró ok lenne pasinál, hogy sofőr. ;)
Ha gyorsan ki akarsz józanodni, kicsit kérdezősködj körbe róla, egyből nem lesz ilyen érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!