Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy idősebb férfiba mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akartam, de ez van. Nagyon szerelmes vagyok egy buszsofőrbe, állandóan rá gondolok, ha nem ő van a buszon már rosszul vagyok. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, ezért ne oktasson ki senki.

2016. dec. 21. 23:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Akkor nem lehetsz belé szerelmes, már ne is haragudj. :D

Még mindig nem derült ki, hány éves vagy, de gondolom 13-15 között, ilyenkor szokás mindent "szerelem"-nek hinni...

Na de mindegy, első körben valahogy próbálj meg kommunikálni vele. Mondjuk az, hogy ő is mosolyog rád, az ég világon semmit nem jelent.

2016. dec. 24. 00:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet, de ahhoz, hogy valakit megismerj bele kell szeretni, és utána ismerkedni.. Egyébként jó is lenne ha még 13 vagy 15 éves lehetnék.
2016. dec. 24. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet ismerkedni akkor is ha nem vagy szerelmes az illetőbe. Vagy megpróbálod a szerencséd vagy más közlekedési eszközzel jársz, más busszal és megpróbálod elfelejteni, de adhatnál konkrét kor adatokat is.
2016. dec. 24. 16:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok másik busszal menni..
2016. dec. 24. 22:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz szerelem, hogy elkezdjen az ember ismerkedni valakivel. A vonzalom az, ami nem árt hozzá, és utána alakulhat ki belőle szerelem. Persze nyilván van olyan, hogy már máshonnan ismerik egymást a felek, és van szerelem is, csak később kezdenek el randizgatni, stb. De elsősorban nem úgy működik, hogy szerelem, aztán ismeretség. Jó esetben már kell ahhoz némi ismeretség, hogy ki tudjon alakulni a szerelem! Amíg nem ismerünk valakit, addig nem lehetünk szerelmesek az adott személybe, maximum egy ideálba, amit az adott személy testesít meg! Úgyhogy ezt nagyon nem jól látod, szerintem. Nem vagy tisztában a szerelem fogalmával. És tényleg jó lenne, ha már megírnád a korodat ezek után...
2016. dec. 24. 22:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Nálad lehet így megy, nem vitatkozom.
2016. dec. 24. 22:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez tök szép :)

Te tudod mit akarsz?

2016. dec. 26. 21:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy most mi lenne a jó.
2016. dec. 26. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Az unokatestvérem is meghágott minden nőt aki képbe került. Nem tudom mit ettek rajta. A felesége is elvált tőle, de nem azért mert mindenkit megdugott, mert azt nem is tudta. Hogy a csajoknak miért pont egy sofőr kell? Érthetetlen számomra! Legtöbbjük módfelett kultúrálatlan. Tehát a szexben sem lehetnek túl jók.
2016. dec. 26. 22:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de én nem is szexet szeretnék.
2016. dec. 26. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!