Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve jöttem össze a jelenlegi párommal, az ő foglalkozása idegsebész, én jelenleg még egyetemre járok. Már hozzá költöztem, nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is, boldog vagyok mellette. A szüleim egyszerűen képtelenek elfogadni, mivel ő jelenleg 35 éves, én pedig most lettem nemrég 22. Nagyon szeretjük egymást és nagyon jó hozzám, a kapcsolatunkkal semmi baj, viszont sajnos el kellett jönnöm otthonról, mivel a szüleim választás elé állítottak. Mit tegyek, hogy fogadják el? Nagyon bánt. Az ok egyébként amiért nem felel meg a szüleimnek az az, hogy jóval idősebb tőlem, szimplán csak ennyi. A harag az ő részükről olyan szintű, hogy lassan már 4 hónapja nem is beszélünk. Minden nappal egyre rosszabb, hisz senki nem ártott senkinek. Segítsetek kérlek!
2021. febr. 21. 13:23
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Logikus szerintem, hogy nem üres fejjel tanulok egy orvosi egyetemen. A munkámat és a magánéletemet szerintem két külön lapon kellene említeni.
2021. febr. 21. 21:01
 42/52 A kérdező kommentje:
Ha már itt járunk, a párom kiváló orvos, lehet, hogy nem egy “érett 30-40-es nő” van mellette, hanem én 22 évesen. Akkor ő ezért szakmailag egy nulla? Szerintem a két dolog nem egyeztethető egymáshoz.
2021. febr. 21. 21:04
 43/52 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jol keresnek az orvosok mint a barátod aki 35 évesen luxuslakasban él, 20 milliós Mercije van, téged tanítat meg jól él. Miért picsognak állandóan a médiában hogy éhbérért dolgoznak???
2021. febr. 21. 21:07
 44/52 anonim ***** válasza:

"41/41 A kérdező kommentje:

Logikus szerintem, hogy nem üres fejjel tanulok egy orvosi egyetemen. A munkámat és a magánéletemet szerintem két külön lapon kellene említeni."

De a határozottság és a céltudatosság kell a nőnek és kell az orvosnak IS.

Hogy tudsz dönteni a gyerekem kezelésétől, ha nem tudsz dönteni a kapcsolatodról sem?

2021. febr. 21. 21:08
 45/52 anonim ***** válasza:

43.-nak.

Mert a legtöbb doki, az gazdag, zsidó, orvos család sarja. Ezeknek van lóvé.

2021. febr. 21. 21:10
 46/52 A kérdező kommentje:
És ez hogy jön ide most? Tegyük hozzá, hogy nem 1-2 éve dolgozik már benne, a kemény munka pedig megtérül, és amúgy is jó családi háttérrel rendelkezik..
2021. febr. 21. 21:12
 47/52 A kérdező kommentje:
És miből szűrhető le az, hogy nem vagyok határozott? A kapcsolatomról egy szó sem esett, hogy nem tudok dönteni. A kérdés a szüleimhez kapcsolódott, hogy hogyan tudnám elfogadtatni velük a párom.
2021. febr. 21. 21:14
 48/52 A kérdező kommentje:
Igazából azt gondoltok amit szeretnétek. Az én életem csak én tudom, nyilvánvalóan nem kamuból és szórakozásból keresek válaszokat bizonyos dolgokra. Az meg, hogy hasra vagyok esve attól akit szeretek gondolom mással is előfordult már. Az emberekkel az a legnagyobb probléma, hogy szeretnek más pénztárcájában turkálni. A kérdés nem hozzá kapcsolódott még mindig, de látom ez az oldal nem a válaszok megtalálására alkalmas, csak arra, hogy mindenből az legyen kihozva, hogy kamu..
2021. febr. 21. 21:19
 49/52 A kérdező kommentje:
Budapesten hány kórház található? De most őszintén? Egy ügyvéd ismer minden bírót és minden ügyvédet?
2021. febr. 21. 21:23
 50/52 A kérdező kommentje:
És azt elolvastad mikor történt? 🙂
2021. febr. 21. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!