Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 13 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évvel idősebb férfival jöttem össze? A szüleim nem fogadják el, mit tegyek? Teljesen reménytelen a helyzet.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve jöttem össze a jelenlegi párommal, az ő foglalkozása idegsebész, én jelenleg még egyetemre járok. Már hozzá költöztem, nagyon jó életem van mellette, gyönyörű körülmények között élünk, fizeti az egyetemet, illetve nem hagyja, hogy pótoljak akár mibe is, boldog vagyok mellette. A szüleim egyszerűen képtelenek elfogadni, mivel ő jelenleg 35 éves, én pedig most lettem nemrég 22. Nagyon szeretjük egymást és nagyon jó hozzám, a kapcsolatunkkal semmi baj, viszont sajnos el kellett jönnöm otthonról, mivel a szüleim választás elé állítottak. Mit tegyek, hogy fogadják el? Nagyon bánt. Az ok egyébként amiért nem felel meg a szüleimnek az az, hogy jóval idősebb tőlem, szimplán csak ennyi. A harag az ő részükről olyan szintű, hogy lassan már 4 hónapja nem is beszélünk. Minden nappal egyre rosszabb, hisz senki nem ártott senkinek. Segítsetek kérlek!
2021. febr. 21. 13:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőmet küldték be a kórházba, és akkor ismerkedtünk meg. Ez úgy történt, hogy álltam lent a bejáratnál és vártam a barátnőmet, ő pedig oda jött, hogy mostanában látott sűrűn a kórházban, esetleg velem van- e valami probléma, de egyébként a barátnőmet kísértem mindig. Aztán elkezdtünk beszélgetni, hogy hova valósi vagyok és, hogy ki vagyok egyáltalán, aztán nyilván én is visszakérdeztem (akkor még nem tudtam hány éves, nem látszott rajta, hogy 30 felett lenne, de tetszett nagyon). Aztán megdicsért, hogy rég látott ilyen szép és csinos lányt és ugye annyiban is maradt, tudtuk, hogy hogy hívják a másikat aztán be jelölt és elkezdtünk beszélgetni Facebookon. Nagyon sokáig találkozgattunk, sétálgattunk mielőtt akár egy csók is lett volna köztünk, mert megakartam ismerni nem akartam elsietni. Megtudtunk egymásról mindent, nagyon sokat beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában. Nagyjából 3-4 hónap eltelt mire alakulni kezdtek a dolgok- bármennyire hihetetlen, de így volt. Ennek oka az, hogy egyáltalán nem akartam mindenféle jött-menttel együtt lenni és kavarni mindenkivel, nem vagyok vallásos egyébként, egyszerűen csak féltettem magam. Azelőtt valóban nem volt komoly kapcsolatom, de ő ezt tiszteletben tartotta és semmit nem erőltetett rám soha. Az, hogy ebbe ki mit gondol bele azaz ő dolga, én teljesen megbíztam benne, hogy nem volt ezalatt az idő alatt senkivel sem kapcsolata, rendezvényekre, a barátaihoz, vagy akárhova ment örömmel megjelent velem, pedig még csak együtt sem voltunk. Neki pedig 2 komoly kapcsolata volt, az egyik 6 évig tartott, a másik pedig 10 évig, az utóbbival jegyesek voltak, de a nő nem szeretett volna gyereket soha, ezért kialakult köztük egy hatalmas vita ami miatt szétmentek. Közel azonos életévekben volt együtt mindkettővel. Elszerette volna mondani, hogy milyen kalandjai voltak, de erre viszont én nem voltam kíváncsi. Tartsa meg magának, ennyi jár neki is. Ezt a kiírást pedig nyilvánvalóan nem fogom neki megmutatni, mert ezt magamnak szeretném megtartani.
2021. febr. 21. 18:47
 22/52 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért pont engem választott? Akkor azt mondta, hogy ő nem azt nézi, hogy hány éves vagyok, hanem bennem látta meg azt amit eddig bármelyik nőben keresett. Persze kívülről is megfogtam, hogy szép és csinos vagyok (EZT Ő MONDTA, NINCS ENNYI ÖNBIZALMAM), illetve, hogy látszik rajtam, hogy nagyon tiszta vagyok (nem a koszos-tiszta értelemben, de gondolom tudja aki olvassa) és, hogy a lelkem is az, és ő neki ez a legfőbb szempont.
2021. febr. 21. 18:56
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
végülis igazából nőként mondom, hogy te jársz jobban. a pasi orvos, gazdag, pénzel téged. miért is ne használnád ki? Csak egy gond van, ha miatta hamar vállalsz gyereket. Merthogy egy 35 éves pasi már gyereket akar, látod ezért is ment szét előző kapcsijával. Tegyük fel, rávesz téged hogy suli után mondjuk két év múlva szüljél neki egy gyereket, majd jön a második is. elég sok házasság végződik szarul, ez a tiedben is benne van a pakliban. ott leszel 26 évesen két gyerekkel. tudod kinek kell bármilyen nő is ha már van gyereke? a pasik 99%-a elutasít egy olyan nőt, akinek már van gyereke mástól. Tehát neked ha neadjisten egyedül maradsz két gyerekkel, már szinte semmi de semmilehetőséged nem lesz normális pasit kifogni. A korodbeli 30 éves pasik 26-30 éves gyerektelen nőkkel jönnek össze, a frissen elvált kétgyerekes 40 éves apukák is szintén a gyerektelen 30-asok között keresgélnek. Én a lányomnak is azt mondom: életed legeslegeslegfontosabb döntése az, hogy kihez mész hozzá és kinek szülsz gyereket. Onnan, hogy szültél, a tested megváltozik, soha többé nem lesz gyönyörű, mint fiatalabb korodban, ott lesz a letehetetlen csomagod, ami örök alkalmazkodásra kényszerít téged és minden partnerednek, amit nem sokan vállalnak be, kábé vége az életednek, vége a lehetőségeidnek. A hozzádvaló korodbeli férfiak 90%-a úgymond eltűnik a társkeresési sávodból. Nagyon de nagyon jól meg kell gondolnod, hogy mikor és kinek szülsz gyereket. Mivel ez a férfi öregebb, nem biztos, hogy megvárja hogy te 27-30 évesen szüljél, befejezd a sulit, legyen előtte egy kis munkád, karriered, tapasztalatod. Akár abban is hogy a melóhelyen csapja majd neked a szelet a jóképű 30-as olasz manager. Ekkor lesz a férjed 40 éves körül. Na de tényleg, mi van ha mégis kiszeretsz a dokidból? Fiatal leszel még, de közben meg már eláshatod magad gyerekkel, mikor a korodbeli kolléganőid még csak most mentek férjhez és otthon babáznak. Legalább annyi eszed legyen, hogy a férfi miatt nem vállalsz korábban gyereket, hanem csakis akkor, ha már megvan a SAJÁT egzisztenciád és késznek érzed magad és 5 év után is szupernek érzed a kapcsolatodat. azaz nem féltékenykedik a dokipasid a jóképű olasz managerre stb. Persze ezzel ő vállal kockázatot, hisz lesz negyen éves, beléd ölt egy csomó pénzt, gyerekkel nem tudott magához kötni, szóval ha mégis beleszeretsz abba az olasz managerbe, akkor nagyot fog szopni 40 évesen pár millával szegényebben 5 évet várva egy oylan nőre, aki időközben "felnőtt" és rájött hogy mégse ő kell neki. De te ne foglalkozz vele, mert ez az ő hibája. ő választott jóval fiatalabb lányt, neki kell kockáztatnia és nem neked kell kockáztatnod azzal, hogy gyereket szülsz most és ha mégis egyedül maradsz vele, akkor a kutyának nem fogsz kelleni gyerekes anyaként. Szóval én azt mondom szeressétek egymást, de mondd meg neki, hogy várja ki az időt és fogadja el, hogy te neked még van időd, nem szülsz csak 27-30 évesen gyereket és előtte akarsz utazni, tanulni, karriert építeni és emberekkel ismerkedni, igen fiúkkal is! Ha ebbe belemegy, hogy 40 évesen legyen apa, akkor azt mondom, hogy oké, ha nem, akkor hagyd ott most.
2021. febr. 21. 19:23
 24/52 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék 30 éves koromig gyereket vállalni, ezzel ő is tisztában van. Elmondtam neki, hogy mik azok a tényezők amik miatt nem szeretnék, ez egy teljesen más életszakasz már. Ő azt mondta, hogy ezzel sincs semmi probléma, majd akkor vállalunk, ha én elérkezettnek látom az időt.
2021. febr. 21. 19:38
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy 18 éves koromban nekem is volt egy 10 évvel idősebb pasim. ő is orvos volt, fogorvos és szájsebész, gazdagok voltak, az apja miniszteri főtanácsos. Nekem ő volt az első kapcsolatom és még szűz is voltam. Igaz egy évet jártunk, de még nem feküdtem le vele akkor. Tervezte a házasságot, nekem is jött ez a szöveg, hogy én olyan tiszta vagyok, oylan romlatlan. a korabeli nőkkel nem jön ki stb. Persze hogy romlatnal voltam, még egy pasit se ismertem, nem jártam eggysel sem, nem tudhattam milyenek a pasik. Mondjuk a te pasid biztos jól néz ki, mert én kicsit már rondának tartottam a bőrét, kiszélesedettnek az arcát, de hát azt hitten ez nem számít a szerelemben, meg na menő orvos is volt. agyilag egy zokni volt amúgy, azért is jöttem vele össze, mert sokat hülyültünk, utóbb rájöttem, hogy korához képest gyerekes volt és egy korabeli nőnek sem kellett volna. pl amikor 30 lettem és visszagondoltam az akkor 28 éves dokipasimra, hát megmondom, hogy szánalmas egy pasi volt idősebb fejjel megítélve. Végülis dobtam, mert megtetszett egy fiatalabb pasi. Azért volt még pár próbálkozásom idősebbel, de végül mindig lemondtam róla. Sokkal jobb volt a szex a fiatalabakkal, finomabb az illatuk, feszes volt a testük mint az enyém. Azért nem tudod miylen egy korodbeli járni és szexelni, mert még nem élted meg miylen a kortársi kapcsolat, de ha egyszer találnál egy hozzádvaló, rendes, kedves srácot, akkor rájönnél, hogy egy jóval idősebb pasi nem tudja überelni. Mindig add meg magadnak a lehetőséget és ha boldog vagy és szereted is, azért fél szemmel mindig nézz meg más pasikat is. fiatal vagy és ne vegye el a jogot tőled senki, hogy válogathass. tudod van egy film a youtubon, az a címe hogy frozen flowers. egy homoszexuális császárról szól meg a homoszex fiatal szeretőjéről. a királynak kell egy gyerek,egy örökös, de mivel a nem fekszik le a császárnével, ráveszi a fiatal férfi szeretőjét hogy dugja meg az asszonyt, had legyen szép arca az utódnak, hogy rá hasonlítson. Csakhogy közben kiderül, hogy a vén faszi már egészen zsenge korában kiszemelte ezt a fiút magának és ő tette homoszexuálisssá! amikor a fiatal szerető eélkezdi dugni a császárnét, hogyhogynem rájön, hogy márpedig ő nem is bu.zi mint eddig hitte, hanem csak nem tudta, hogy ő a nőket szereti és csak az idősebb császár hitette el vele hogy ő homoszex és hogy ő szereti a császárt. Természetesen beleszeret a császárnőbe a vége szomorú mint minden kíni filmé. De nagyon jó példája annak, hogy fiatalon, kevés tapasztalattal a hátunk mögött még nem biztos hogy tudjuk mi a jó vagy mit akarunk. Nem kell hogy tudjon róla, de sose mondj le a a tapasztalatokról, soha! Fiatal vagy még ahhoz, hogy elfátyolozd magad és ne fogadj bókokat pasiktól (negyven éves korodban úgysem fogsz kapni egyet se), fiatal vagy még ahhoz, hogy ne próbáld ki egy fiatal, erőtől duzzadó srác ölelését (még ha csak titokban is).Persze tudom, a dokid azért tart téged nagy számnak mert romlatlan vagy, de tudod a filmben is ez volt. Pont ezért hálózta be őt a császár, mert még kisfiú volt. A romlatlan az ugyanis azt is jelenti, hogy tapasztalatlan és amíg ez fennáll, sajnos nem biztos hogy tudsz jó döntéseket hozni.
2021. febr. 21. 19:56
 26/52 anonim ***** válasza:

23# “Onnan, hogy szültél, a tested megváltozik, soha többé nem lesz gyönyörű, mint fiatalabb korodban, ott lesz a letehetetlen csomagod, ami örök alkalmazkodásra kényszerít téged és minden partnerednek, amit nem sokan vállalnak be, kábé vége az életednek, vége a lehetőségeidnek.”

Altalaban ez azokra igaz akik sajat maguk képtelenek megélni es mindent a pasitol várnak annak az anyagi kereteire tamaszkodva.

Egy orvosnő nem a szépségéből próbál megélni és képes karriert építeni és gyereket is nevelni mivel képes megfizetni maánovit, sulit, segítséget, bejáronőt. Aztán maradnak a hozza fajta szerencsétlenek akik a szepsegukre meg a tökéletes szules előtti testükből próbálnak egy eleten át profitálni. Ja, vannak ám profi gépi kozmetika kezelések amivel nagyon sok szepsegproblémát lehet korrigalni. Ez az égész pénz és lehetőségek kérdése, nem pedig az amit megpróbálsz leírni. Az a csóró tanulatlan de nagyravágyó aranyásók problémái.

29/N

2021. febr. 21. 19:57
 27/52 anonim ***** válasza:
26-os, elég nagy többséget állítasz be csóró tanulatlannak. De nem is lehet mindenki nagy karriert befutott orvosnő meg ügyvédnő, aki bejárónőt fizet. Azért elég sok diplomás nő van körülöttem, panelben laknak és nem futja bejárónőre két gyerek mellett hiába átlag feletti a fizetésük. Amiről te beszélsz az elég szupergazdag szint már szerintem. És nem, sajnos a szülés nyomai megmaradnak, stria, elszíneződött vagina, tágabb hüvely. azért nincs mindenkinek több milliója komplett plasztikára mellfelvarrástól, striakezelésen, intimplasztikán át mindenig. De a test csak egy dolog, a gyerek megléte a döntő és azért van vége egy nő lehetőségeinek, mert már van egy gyereke! a férfiak nem választanak oylan nőt maguktól, ha annak már van gyereke mástól. millió egy iylen kérdést olvasni. Ezzel ne is vitatkozz. kutatások is alátámaszták. Persze gyerekes nők is találnak végül párt, de nehezen, sokszor oylat, hogy alul kell válasszanak ahhoz képest, amilyen lehetőségeik lettek volna, ha nincs gyerekük mástól. és sok férfi, még ha vágynának is rá és meg is kaphatnák ha nincs gyerekük, egyszerűek kiesik a látótérből miután szültek. igenis a szülés a vízválasztó egy nő életében, a lehetőségeiben.
2021. febr. 21. 20:09
 28/52 A kérdező kommentje:
Nekem ő jelenleg a legjobb dolog az életemben. Amolyan tökéletes, nem hiányolom más fiatalabb kortársam ölelését, sem a testüket. Akár mennyire hihetetlen, mert tudom, hogy az de neki nagyon jó teste van, nem ráncos és nem öreg. Nagyon szépen ki van dolgozva. Illetve számomra ami fontos azaz, hogy értsen meg és fogadja el azt, ha én nem akarok valamit. Ő egy olyan biztonságot ad nekem amit el mondani sem tudok, minden percet imádok amit vele tölthetek. Nem biztos, hogy egy velem egyidőssel ezt ugyan így megtudnám/ tudtam volna élni
2021. febr. 21. 20:11
 29/52 anonim ***** válasza:
Szidjátok a lányt, de akkor miért annyira elfogadott, hogy egy büfédiplomával, multinál aktát tologató, 200-at kereső csaj, havi 800+-os pasival van?
2021. febr. 21. 20:21
 30/52 A kérdező kommentje:
26-os gondolom ezt most rám érted. Ami mellett nem megyek el szó nélkül az az, hogy tanulatlan... Hiszen pont azért tanulok, hogy később legyen mit letennem az asztalra. Aranyásó? Miért? Mert épp sikerült egy olyan ember mellett megtalálnom a boldogságot aki tehetősebb mint az én családom? Nem a szépségből és a külsőségeimből próbálok profitálni.
2021. febr. 21. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!