Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás?? Tudom durva a helyzet ennyi idősen de mit gondoltok?
3 éve megismertem vkit a tinderen. Az alakommal kapcsolatban hazudtam neki. 10kg ! Szexeltunk párszor. Nekem lett párom neki is, aztán megint egymasra találtunk. Ő iszonyú sznob és ragaszkodik az elképzeléshez milyne pàrt képzel maga melle. 40 éves sikeres és nagyon helyes . 😞 én 35 vagyok szinten sikeres és azt hiszem csúnya semmikepp , de más mint amit ő elképzel. Sajnos én nagyon bele szerettem. Ennek 2-3 éve. Letiltott mindenhonnan. A tinderen láttam most újra mert mindketten szinglik vagyunk megint. Kb megallt a szívem. Nem húzott jobbra 😞 full közömbös vagyok neki, ezt annyira nehéz elhinni és elfogadni. Tehetek valamit
A hab h csináltam egy kamu profilt és két napja irogatunk , órákon keresztül . Az életben nagyon hasonlítunk , és hasonló az élet utunk is ... csomó közös stb. Ő mégsem akar engem. Megmondjam neki h én voltam vagy csak koszonjek el tőle? 😝😞
Mondd el neki és köszönj el tőle. El kell felejtened, el kell fogadnod hogy nem kellesz neki.
Tudom hogy nehéz, de muszáj....
A leírtak alapján Te csak képzelődsz. Úgy állítod őt be, ahogy Neked ideális. Ezt akkor is mondom, ha szerinted kettőtök érdeklődési körev stb. szinte egyforma.
Felfedheted magad, hátha meggondolja magát...
Köszi a normális válaszokat 😊 igen valószínű ez lesz 🙂 csak szetvalok és kész nem mondom el neki. Tudom h butasag őt várni már.
A beszolosoknak pedig ezt üzenem 🖕🏻 És egy kis lelki fájdalmat az életben😆❌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!