Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van megoldás?? Tudom durva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás?? Tudom durva a helyzet ennyi idősen de mit gondoltok?

Figyelt kérdés

3 éve megismertem vkit a tinderen. Az alakommal kapcsolatban hazudtam neki. 10kg ! Szexeltunk párszor. Nekem lett párom neki is, aztán megint egymasra találtunk. Ő iszonyú sznob és ragaszkodik az elképzeléshez milyne pàrt képzel maga melle. 40 éves sikeres és nagyon helyes . 😞 én 35 vagyok szinten sikeres és azt hiszem csúnya semmikepp , de más mint amit ő elképzel. Sajnos én nagyon bele szerettem. Ennek 2-3 éve. Letiltott mindenhonnan. A tinderen láttam most újra mert mindketten szinglik vagyunk megint. Kb megallt a szívem. Nem húzott jobbra 😞 full közömbös vagyok neki, ezt annyira nehéz elhinni és elfogadni. Tehetek valamit

A hab h csináltam egy kamu profilt és két napja irogatunk , órákon keresztül . Az életben nagyon hasonlítunk , és hasonló az élet utunk is ... csomó közös stb. Ő mégsem akar engem. Megmondjam neki h én voltam vagy csak koszonjek el tőle? 😝😞

2021. márc. 11. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Mondd el neki és köszönj el tőle. El kell felejtened, el kell fogadnod hogy nem kellesz neki.

Tudom hogy nehéz, de muszáj....

2021. márc. 11. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

A leírtak alapján Te csak képzelődsz. Úgy állítod őt be, ahogy Neked ideális. Ezt akkor is mondom, ha szerinted kettőtök érdeklődési körev stb. szinte egyforma.

Felfedheted magad, hátha meggondolja magát...

2021. márc. 11. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Creepy vagy.
2021. márc. 11. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
35 éves vagy? Ez most komoly? Csak mert úgy viselkedsz, mintha 15 lennél.
2021. márc. 11. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos bármit teszel nem fogsz neki kelleni.. ha van elég erőd hozzá, engedd el. Szerintem ne mondd el, hogy te voltál az.
2021. márc. 11. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy bocs de nem felel meg az elképzeléseidnek. Aztán tiltsd le. 😅
2021. márc. 11. 12:19
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat 😊 igen valószínű ez lesz 🙂 csak szetvalok és kész nem mondom el neki. Tudom h butasag őt várni már.

A beszolosoknak pedig ezt üzenem 🖕🏻 És egy kis lelki fájdalmat az életben😆❌

2021. márc. 11. 12:24
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Én teljesen kiábrándulnék belőled, ha kiderülne, hogy név nélkül szivatsz a neten.
2021. márc. 11. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás: Továbblépés. Nem fogod tudni elengedni, amíg energiát fektetsz az utána való nyomozásra.
2021. márc. 11. 13:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem mondom el neki persze. Bár kiabrandulni sosem fog, mert ő olyan szívtelen h nem hiszem h képes a szerelemre. Amúgy nem is tudom mit akarok / várok már tőle 🤦🏼‍♀️ Iszonyú csúnyán viselkedett ..! Undorító alak
2021. márc. 11. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!