Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Ti miben látjátok a helyzet megoldását?
Úgy hozta az élet, hogy 33 éves férfiként, egyedül, nem találom a helyem a világban, nem találom azt akivel együtt mennénk tovább az életben.
Voltak párkapcsolataim, rövid és hosszú ideig tartóak egyaránt, járok társaságba, hozzá tudok szólni a legtöbb témához, nem rettenek meg az újdonságoktól, viszont nehezen nyílok meg új, ismeretlen emberek előtt.
Sajnálatos módon még fiatalon elvesztettem a családom, emiatt visszahúzódó, zárkózott lettem.
Már komoly kapcsolatra, megállapodásra vágyom, valakire akivel kölcsönösen tisztelni tudjuk egymást, számítunk egymásra, szeretni és szeretve lenni.
Felépítettem magam körül amit lehetett, kialakítottam a környezetem, viszont nincsenek igaz barátaim, akikre számíthatnék, és nincs akit a másik felemnek érezhetnék.
Hol lenne célszerű összeismerkedni egy komoly kapcsolat reményében?
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!