Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy változzon a helyzet?
Vak srácként tengetem az életem. Munkám van, informatikusnak tanulok, felolvasó szoftverrel dolgozom. Párkapcsolat nem akar összegyünni, pedig vidám vagyok, s próbálok minél több dologra nyitott lenni, főleg filmek terén. Akárhány lánnyal próbálkoztam, mindig azt kaptam, hogy a szemem miatt nem, mert nem akarnak ilyen embertől gyereket. Pedig még zenélek is, három hangszeren játszom, van némi abszolút hallásom is, az egyetemen fülre beállítottam a hanggenerátort 200 Hz 10% pontossággal.
Hogy lehetne ezen a tényálláson változtatni? Nem vagyok az a sírós fajta, mindig elfoglalom magam valamivel, nemrég pl. fából barkácsoltam. Ja és a háztartásvezetés sem gond, mindent magam csinálok.
Fura ez az indoklás, mintha örökletes lenne... Szerintem fogsz idővel találni valakit, sok felszínes ember van, de nem mindenki ilyen. Azt meg megfigyeltem, hogy a vakok jellemzően jófejek és a beszélőkéjük, humoruk is jó (többel összefutottam), ezek pedig keresett tulajdonságok.
32/f
1-es, neked mi a problémád?
Nekem az, hogy anyám kiskoromban kompot akart belőlem, aztán pár év múlva megállapította, hogy ez a gyerek bizony nem komp lett. :D
2-es, igen, sajnos örökletes ez a cucc, valszeg én is továbbadnám. Dehát annyi baj legyen...
1-es, ha gondolod, beszélgessünk privátban, ha fiú vagy, ha lány. Ha fiú, akkor eldumálunk, ha lány, akkor meg elveszlek eleségül. :D -Csak úgy kannibál módjára.
Ezzel én is így vagyok, hozzám is így viszonyulnak. Sajnos ha valakinek fura a beszédje, vagy fura az arckifejezése, rögtön kattantnak gondolják, ahogy engem is, mert sokszor annak ellenére, hogy belül boldog vagyok, azt mondják, hogy nem normális pofákat vágok. Az a baj, hogy a szerelem egy alattomos dolog, a külsőre épít. Lehetsz te belül akármilyen jó, ha nem vagy vonzó, letojnak. Egy barátság ilyen szempontból többet ér, mert ott már számít a belső is. De amikor egy csajt meg kell fogni, a külsőt nézik. Mind azt hiszi, hogy akkor csak ő fog tenni a kapcsolatért. . Ettől függetlenül járjunk el szórakozni. ÉN nyitott vagyok a fogyatékkal élőkre is, csak ne ugyanazlegyen a baja, mint nekem, mert az úgy elég rossz, ha egyikünk se látja a számlákat elolvasni, vagy babakocsit tolni az utcán.
A másik baj, amit észrevettem az évek alatt, hogy nincs értéke a gyengédségnek, figyelmességnek, akkor vagy menő, ha a csajnak azt mutatod, hogyha kicsit húzogatod az agyát, és azt mutatod, hogy annyira nem fontos neked. Olyanokra gondolok, mint előreengedni, vagy ha csak egy hely van a buszon, odaadni, ha gondja van, vígasztalni, ha bántja valami, ott lenni. Ettől függetlenül bízom benne, hogy egyszer találok olyat, aki a kedvességet viszonozza, és nem vet meg, ha megcsókolom egy finom ebédért, vagy azért, mert kitakarította a wc-t, ha sokat dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!