Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy változzon ez a helyzet?
A szakítás nem opció :)
Sziasztok. A párommal már 3,5 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt. Nagyon zavar, hogy annak ellenére hogy felnőttek vagyunk, állandóan este x órakor egyből lelép, és haza megy. 10 év van köztünk, viszont ezt nem igazán érzékeljük, mivel szinte egy hullámhosszon vagyunk mindig.
Mindketten a szüleinkkel lakunk, én nemsoká költözök, ő nem akar.
Mit tegyek?? Szinte már hányingerem van sokszor amikor felgyülemlik bennem a “méreg”. Nagyon nagyon bánt a helyzet, de semmit se tudok tenni, tehetetlen vagyok.
Megértő válaszokat szeretnék, nem gúnyosakat.
L/20
Kérdező:
Éppenséggel Te vagy egy 5 éves szintjén, nem mi.
A párod egy olyan ember, aki nem nőtt még fel. Te ezt vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni. Gondolom beszéltél már vele erről, 0 eredménnyel.
Szakìtani nem akarsz, pedig azt kéne. Más megoldás nincs. Akkor törődj bele.
Ennyi.
Nem értem, miért könyebb mindenkinek a szakítás/válás opció, minthogy valamit “meg javítson”, helyre hozzon?!
Úgy érzem, nélküle nem tudnám leélni az életemet, viszont minden kapcsolatban, ahogy ebben is, vannak kisebb-nagyobb gondok.
Ha esetleg van valaki, aki már volt az “én cipőmben”, és sikeresen megoldódtak a párkapcsolati problémái, az kérem írjon privátba.
-problémák alatt értem azt, hogy az anyós nem engedi a fiát a karmai közzül, érzelmileg megfojtja, rajta csüng, a fiát sakk a tartja, érzelmileg, így az nem képes semmit se tenni-mert magatehetetlen, hisz az senki nem szereti megbántani a szüleit-
Ha erre most jönnének a “mindenki mindenre képes, ha igazán akarja”, vagy “ha igazán szeretne, megtenne érted mindent” kommentek, akkor csak annyit mondanék még, hogy akár az egészségével is fenyegetőzne(kinézem belőle) az anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!