Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényeim barátai utálnak! Mit tehetnék, hogy
változzon a helyzet? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a vőlegényem barátai az első pillanattól kezdve utálnak. Pedig soha nem tettem semmit ellenük. Én amire tippelek, hogy gond lehet, hogy a párom egy igazi menő, bulizós, csajozós srác volt egészen addig még engem meg nem ismert. Most már minden szabad idejét velem tölti, illetve készülünk az összeköltözésre így tényleg vagy mindketten melózunk vagy együtt vagyunk. Én nem tiltom a barátaitól sőt sokszor már én szoktam küldeni de egyszerűen nincs hozzájuk kedve. Főleg mióta szerveztünk egy szülinapi bulit.. amibe minimális összeggel kellett vna beszállni és az összes haverja ellenem fordult, hogy hogy merek én pénzt kérni tőlük én vőlegényem fizessek mindent én. ( Náluk divat volt ez az egymásnak ajándékot veszünk és én is ugyan annyi összeget kértem tehát nem értem h ez mért volt gond ) Na most én erről nem akartam szólni, úgy voltam vele, hogy a barátai és nem akarom elrontani a bulit és bemocskolni a haverjait. De ő rájött megtalálta a beszélgetéseket az archivumba. Had ne mondjam mekkora balhé lett belőle. Természetesen én vagyok az utolsó ...... mert ellenük fordítottam. Most már nem is beszélnek.... Engem folyamatosan zaklatnak telefonon... Nem gondoltam h idáig fajul majd a dolog... Tanácstalan vagyok. Ötlet, hogy hogyan tudnám őket kibékíteni?
* Vőlegényem elnézést úgy látom még reggel van nagyon:D
2013. febr. 12. 08:59
2/16 anonim válasza:
tőlük megkérdezted már, hogy mi a bajuk veled?
én ezt tenném, a válaszuk magukat minősítenék.
2013. febr. 12. 09:02
3/16 A kérdező kommentje:
Természetesen megkérdeztem. A válasz az volt, hogy én ellenük fordítom a vőlegényem. Hiába mondtam, hogy ez nem így van meg hogy beszéljük meg. Egyszerűen tudomást sem vesznek rólam...
2013. febr. 12. 09:04
4/16 anonim válasza:
Ez a születésnapi partit nem igazán értem.
Te terveztél a vőlegényednek szülinapi partit úgy, hogy a barátoktól, meghívottaktól pénzt kértél a parti szervezéséért? Ez nagyon gáz. Én még sosem hallottam olyat hogy valaki szülinapi partit rendez, meghív pár embert és a meghívás mellé benyújtja a számlát is..
De ettől függetlenül: Szerintem a szülinapi parti tervezésed csak az utolsó csepp volt a pohárban. Oka biztos van hogy utálnak. Csak azért mert veled tölt több időd nem szokták így megutálni az embert.. Valami történt amit nem igazán meséltél el.. Azért ez nem egy közömbös nem kedvelem a csajt viselkedés, hanem tényleg utálat..
Sokat már nem tudsz tenni. Idővel bár a barátság megfog szakadni, de csillapodni fognak a kedélyek.
2013. febr. 12. 09:06
5/16 anonim válasza:
és arra tudnak választ adni, hogy mégis miből gondolják, hogy ellenük akarod fordítani?
2013. febr. 12. 09:07
6/16 A kérdező kommentje:
Neeem. Jajj félre értettetek. Igen volt egy meglepi buli szervezve. De közös ajándékot terveztünk amibe ők is bele mentek és az összegbe is. A pia,kaja meg társai költséget én álltam csak az ajándékba kellett bele szállni. És utána jött a felháborodás egyik napról a másikra. Arról nem beszélve hogy vagy 8 szor írtunk rájuk mire nekem és a párom családjának visszaírtak. Tehát nem csak velem voltak bunkók hanem párom családjával is. Más dolog nem történhetett mivel 10 percen kívül többet nem találkoztam velük. Én más világ vagyok. Egyetemista aki mellette melózik és mindig is 2 lábbal jártam a földön. Mások az érdeklődési körök és az életcélok. Én erre gondoltam, hogy ezért nem találjuk a közös hangot.. De egyszerűen nem is akarnak nyitni felém. Mikor volt az eljegyzés is folyamatosan ment a balhé h párom ne legyen már hülye mert h még fiatal ( 25 ) És h mennyi buli meg csaj áll előttük...
2013. febr. 12. 09:11
7/16 A kérdező kommentje:
6 # hát erre az a válasz, hogy mert páromat hiába hívják bulizni nem megy velük. Illetve, hogy a beszélgetést is én mutattam meg.. Pedig ez nm így van.. direkt töröltem mindent. Egyetlen egy beszélgetés maradt az archivumba mert akkor telefonról voltam és nem bírtam kitörölni véglegesen. Párom látta h vmi nem oké ezért elkezdett nyomozni... És sajnos le is buktunk. Hiába próbáltam menteni ami menthető párom rögtön elkapta őket hiszen engem és a családját bántották ami elég érzékeny pont.
2013. febr. 12. 09:14
8/16 winR válasza:
Egyetemista létedre, aki állítólag két lábbal jár a földön, minek írogat ide?
2013. febr. 12. 09:25
9/16 A kérdező kommentje:
Elnézést nem láttam a táblát hogy aki egyetemista és két lábbal jár a földre annak nem lehetnek gondjai amit már úgy vél hogy egyedül nem tud megoldani. Komolyan de bunkó vagyok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!