Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes helyzet. A volt barátom legjobb haverja és én . (? )

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a helyzet..

A volt barátommal majdnem másfél évig voltunk együtt, és van egy legjobb haverja, aki elég sokszor ott volt velünk, nagyon sok közös programunk volt így 3an :)

Köztem és a volt barátom legjobb haverja között kialakult ilyen " legjobb haveri " kapcsolat. Szinte mindent megbeszéltünk, de már az elejétől kezdve éreztem azt a kis bizsergést köztünk .. ( tudtam hogy ezt nem szabadna )

Egyszer, amikor kicsit többet ittunk a kelleténél, majdnem lekapott, de időben észhez tértünk ! Meg ittas állapotban sokszor elmondta, ha nem lenne barátom, (amikor még volt) akkor mi együtt lennénk, meg csak én kellenék neki ..

De ezekkel sosem foglalkoztunk komolyabban . Tudtunk hogy bejövünk egymásnak de ennyi.

A helyzet az, hogy már pár hónapja szakítottam a barátommal, de jó a kapcsolatunk, sokszor találkozgatunk meg ilyenek :) ( ő még mindig szeret, vissza akar kapni)

Hétvégén elmentünk buliba, és ott voltak ők is. A volt barátom nagyon berúgott, össze is vesztünk, és én a legjobb haverjánál kötöttem ki.

Filmezgettünk, és egyszer csak megtörtént, aminek lehet, hogy nem lett volna szabad.. lefeküdtünk egymással.

Másnap átbeszéltük ezt az egészem hogy miért történhetett stb..

Mondta, hogy rosszul érzi magát kicsit, mert tudja hogy a volt barátom még nagyon szeret engem..

De viszont azt mondta nagyon jó volt velem :) Elhülyéskedtünk, elbeszélgettünk mintha együtt lettünk volna..

De mindig is olyan volt köztünk a kapcsolat, mintha a "2. barátom" lett volna .

Beszéltünk arról is, hogy jó lenne még találkozni, csak nem tudja, mert lehet nem lenne helyes ez így.

A kérdésem az, hogy mit tegyek?

Nagyon jó volt vele, szeretnék még vele találkozgatni. Én már nem szeretem a volt barátomat.. De tudom, ha összejönnénk akkor nagyon megharagudna ránk !

Arra gondoltam, hogy el hívnám beszélgetni ( az exem barátját) és megbeszélnénk mindent hogy akkor mi legyen, hagyjuk egymást vagy ne..

Vagy pedig, ne foglalkozzak vele, mintha meg sem történt volna? Teljesen tanácstalan vagyok...

A rosszindulatú hozzászólásoktól kíméljetek !

2013. febr. 10. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele mit gondol a volt barátod. Azért mert neki nem tetszene, szenvedj inkább? Semmi köze hozzá, önálló emberek vagytok.

Én fiú vagyok és hasonló helyzetben voltam, a volt barátnőm az egyik barátommal van most, de én nem érzek semmi haragot. Vagyis eleinte pici volt, mert nem mondták el időben szerintem, na de mindegy legyenek boldogok. A barátom boldogsága nekem fontos, a csajjal meg úgyse lettünk volna együtt sokáig szerintem, erre így utólag rájöttem.

2013. febr. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!