Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes helyzet. A volt barátom egyik legjobb barátja tetszik, és ez valószínűleg kölcsönös. Na most mi legyen?
Úgy történt, hogy 27.-én koncertre mentünk barátommal és jó sok haverjával. Ne ítéljetek el érte, de egy icipicit többet ittam annál, mint kellett volna, és egy csomó embert ölelgettem (ezt alapállapotban is szívesen csinálom :D)
A lényeg, hogy ezzel a másik sráccal is valamennyit beszélgettem, úgy ültünk, hogy átöleltük egymást, szóval eléggé közel volt hozzám.. és egyszer csak azt kérdezte: "és amúgy sokáig lesztek még együtt xy-nal...?"
Ez alapján, meg ahogy átölelt és néha simogatta is a vállamat (nagyon kedves volt), szinte biztos volt nekem, hogy tetszem neki. De hát ugye akkor még volt barátom. Igen ám de vele másnap szakítottunk! (Illetve ő szakított.. de az öleléseknek meg ennek nincs köze egymáshoz!!)
Egy suliba járunk. Ma futottunk össze először véletlenül, és nagyon mosolygott és köszönt, amikor meglátott (és én is) kár hogy csak futólag láthattam... :)
Nehezíti még az ismerkedést is, hogy ők jó haverok.. :S Ráadásul szakítás után is barátok maradtunk (szóval köszön rendesen, integet ha meglát stb.)
Nagyon sok mit nem akarok tenni (most), de azért mégis jelezném hogy lassan szabad a pálya :)De hogyan? :O
Aki elítéli ezt a dolgot, az spórolja meg a tanácsát. köszi. (:
17/L
Hát ha rád mosolygott az még nem jelenti azt, hogy akar tőled valamit!Lehet csak azért mosolygott, mert eszébe jutott, hogy milyen aranyos voltál a koncerten, amikor becsicsentettél!De ezt csak én gondolom!
De ha tényleg akar majd tőled valamit és érezteti is ezt, akkor ne szalazd el hiszen neked is bejön!
Hát igen ez gáz, hogy a volt barátod legjobb haverja....szar lesz majd így eleinte együtt bulizni, de sztem majd "hozzászoktok" idővel!Főleg ha a másik fiúval nem voltatok sokáig együtt és ő sem érzett irántad sok mindent(amúgyis ő szakított veled)!
Én felszedném a másik fiút!:) Csak bátran!
:)
20L
Vicces, mintha magamat "hallanám". Mi sátrazni voltunk a nyáron, és én soha nem iszok, nem is szeretem az italt és általában én vezetek. De akkor ott este ittam egy picit, párom sokat és hamar elaludt. Hajnalig fenn voltam a haverjával, beszélgettünk, és hát flörtöltünk. Azóta nagyon fura a viszonyunk.
Én azt tudom tanácsolni adj időt magatoknak. Nem kell siettetni a dolgokat, hidd el majd kialakul. Csak türelem, tudom ez a legnehezebb, de ez a legjobb taktika. Sok sikert kívánok nektek.
Mivel ott az idézőjel, feltételezem a nyitókérdésre reagált, de ez csak tipp.
"Aki elítéli ezt a dolgot, az spórolja meg a tanácsát."
Jaaaj, jobb később mint soha .:)
A válasz megírásának időpontja: 01-07 18:20
Kabbe. Te szerencsétlen :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!