Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényeim barátai utálnak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényeim barátai utálnak! Mit tehetnék, hogy változzon a helyzet? ( Többi lent )

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a vőlegényem barátai az első pillanattól kezdve utálnak. Pedig soha nem tettem semmit ellenük. Én amire tippelek, hogy gond lehet, hogy a párom egy igazi menő, bulizós, csajozós srác volt egészen addig még engem meg nem ismert. Most már minden szabad idejét velem tölti, illetve készülünk az összeköltözésre így tényleg vagy mindketten melózunk vagy együtt vagyunk. Én nem tiltom a barátaitól sőt sokszor már én szoktam küldeni de egyszerűen nincs hozzájuk kedve. Főleg mióta szerveztünk egy szülinapi bulit.. amibe minimális összeggel kellett vna beszállni és az összes haverja ellenem fordult, hogy hogy merek én pénzt kérni tőlük én vőlegényem fizessek mindent én. ( Náluk divat volt ez az egymásnak ajándékot veszünk és én is ugyan annyi összeget kértem tehát nem értem h ez mért volt gond ) Na most én erről nem akartam szólni, úgy voltam vele, hogy a barátai és nem akarom elrontani a bulit és bemocskolni a haverjait. De ő rájött megtalálta a beszélgetéseket az archivumba. Had ne mondjam mekkora balhé lett belőle. Természetesen én vagyok az utolsó ...... mert ellenük fordítottam. Most már nem is beszélnek.... Engem folyamatosan zaklatnak telefonon... Nem gondoltam h idáig fajul majd a dolog... Tanácstalan vagyok. Ötlet, hogy hogyan tudnám őket kibékíteni?
2013. febr. 12. 08:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez nem az én kérdésem... Bár elég hasonló a történet úgy látom. Én természetesen megvagyok nélkülük ahogy eddig is megvoltam. Párom állítása szerint neki sem hiányoznak... Csak teljesen úgy érzem, hogy az én hibám ez az egész. Hogy miért azt nem tudom csak szeretném ha béke lenne. Amúgy sem szeretem az ilyen vitákat.
2013. febr. 12. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Erre most nem nagyon tudok választ adni:).Nagyon tetszik, hogy a párod ki tart melletted.Van aki a menyasszonya mellet is csak a haverok meg a buli.A Telefonos zaklkatást megmondtad a párodnak?
2013. febr. 12. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Ők maximum haverok és nem barátok, ráadásul gyerekesen viselkednek. Ha én igazi barát vagyok, akkor az a minimum, hogy elfogadom azt, akit a barátom választott élete párjául. Szeretnem nem kell természetesen, mert erre senki nem kényszeríthet, de kutyakötelességem elfogadni a barátom döntését.

Ha a vőlegényed melletted áll, hagyd az egészet a csudába, ne tervezz velük meglepi bulikat, találj ki más meglepetést a vőlegényednek ilyen alkalmakra, majd ha ő akar a haverjaival programot szervezni, akkor szervez. Ne erőltesd magad rájuk és magadat se kényszerítsd rá, hogy eltűrd a viselkedésüket.

Nálunk ha valamelyik barát nem tudta volna elfogadni a páromat, mikor már ilyen komoly volt a kapcsolatunk, vagy az ő barátai nem fogadtak volna el engem, akkor mehettek volna a sóhivatalba. Szerencsére nekünk nincsenek ilyen bunkó barátaink.

2013. febr. 12. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a közös ajándék sem volt jó ötlet, ha ilyen a viszonyod a barátokkal. Lehet, hogy elsőre belementek, de ha amúgy sem kedveltek, biztos elkezdtek utána agyalni, hogy ők mást választottak volna, vagy nem ennyit szánnak rá, vagy hogy ne te mondd meg, mi legyen az ajándék. Sokkal célszerűbb lett volna, ha te is veszel valamit, ha kevésbé drágát is, a barátok meg azt vesznek, amit akarnak. Nekem eszembe sem jutott volna olyan embereket bevonni az ajándékozásba akik utálnak úgy, hogy adjanak pénzt az ajándékba, amit én választottam egyrészt mert ennyi büszkeség még van bennem, másrészt amiatt, amit már leírtam, hogy tudom, hogy úgysem tetszene nekik a választásom, már csakazért sem.

De ez csak részletkérdés, az alap probléma mondjuk ettől sem szűnik meg.

2013. febr. 12. 10:20
 15/16 anonim ***** válasza:
#12: Ezt már felvetettem én is, de erőteljes cenzúra működik ... :-(
2013. febr. 12. 10:29
 16/16 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe vagyok azt hiszem. Engem is el kezdtek utálni a haverjai a páromnak. Szerintem abba, hogy egy közös meglepetés bulit akartál szervezni a párodnak nincs semmi, hogy anyagi segítséget kértél, hiszen ha a haverjai biztosan ők is szívesen okoznának örömöt, szerintem keresik az okot, hogy téged ki utáljanak mellőle. Beszélj a pároddal, hogy beszéljen a barátaival, hogy ő már ki élte magát és nem akar olyan életet élni( ha valóban így van) ha olyan barátok, hogy sajnálják a barátjuktól beszélni a bulijára, csak ingyen mennének inni, enni az nem barátság. Gondolom vissza fele jól esne nekik ha költenétek rájuk... Ne hagyjátok, hogy a rossz barátok akik talán nem is azok az alapján amit le írtál csak érdekből, hogy meg éri e.?
2019. júl. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!