Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bonyolult helyzet, távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult helyzet, távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel együtt élünk. 1 éve fejezte be az egyetemet, és azóta nincs munkája, és ez nagyon zavarja, egyszerűen nem tud mit kezdeni magával.

Most egy kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, nem járunk sehova, egyfolytában a falat bámuljuk otthon, és nem is beszélgetünk annyit mint régebben. És ez engem zavar, nagyon, mert őszintén megmondva kezdek kicsit beleunni.

És ezt elmondtam neki, jól össze is vesztünk, haza is ment a szüleihez (120 km-re)

És most beszéljük, hogy hogyan tavább. Most lenne egy lehetősége, hogy elköltözzön Budapestre, ahol valószínüleg kapna is munkát. De nem tudom mit mondjak, hogy menjen, vagy ne. Mert ő legszívesebben nem menne, visszajönne hozzám.

Viszont én kicsit bizalmamat vesztettem ebben a kapcsolatban, és nem szeretném hogy ha esetleg visszajön hozzám, és mégse jön össze kettőnknek, akkor miattam baltázta el a lehetőségeit.

Néha úgy érzem, hogy szeretem, néha viszont úgy hogy nem ő az igazi. Ő engem nagyon szeret, sokkal jobban mint én őt.

Mit tegyünk? Maradjon minden a régibe, és próbáljuk változtatni a kapcsolaton, vagy "próbáljon szerencsét" ami lehet hogy a szakításhoz vezetne? (Mivel 250 km-re menne)

2013. jan. 24. 21:44
 1/3 anonim válasza:
Szerintem engedd el menjen próbájon szerencsét mert lehet azzal alrontja az egészet ha vissza megy hozzád aztán nem müködik és nem lesz több lehetősége...Te meg majd rá fogsz jönni hogy szereted-e vagy sem mert messze lesz tőled és ha szereted ha hiányozni fog akkor biztos lehetsz abban hogy szereted és együtt lehettek.Ahogy olvasom szerintem túl monoton lett a kapcsolatotok ugy hogy szerintem a távolság most jó is tenne.
2013. jan. 25. 05:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, én is erre gondolok, de ha azt mondom, hogy menjen, akkor nem lenne olyan, mintha el akarnám küldeni magamtól?
2013. jan. 25. 14:13
 3/3 anonim válasza:
Hát szerintem mond el neki amit te gondolsz erről a helyzetről és hogy nem akarod őt elvesziteni mert ha szeretitek egymást akkor ugyis együtt lesztek :)
2013. jan. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!