Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt? Mit mondtam, ami miatt ez lett? 5 hónapja járunk, távkapcsolat,100 km-re lakunk egymástól, mostanában nem volt felhőtlen köztünk minden, de az utóbbi időben kezdett javulni a helyzet, erre most este ez történt. Miért? Lányoktól kérdezem.
Ma este a barátnőivel szülinapozott és felhívott, hogy "Akkor holnap találkozunk?", erre én kérdeztem, hogy "Szeretnél jönni? Vagy inkább hétfőn találkozzunk?". Erre mondta, hogy az én ötletem volt, hogy ő utazzon hozzám, pedig az én városomban nincs is semmi; Pest (ott tanulok) sokkal jobb lett volna. Ezután röviddel szólt, hogy "Most megyek, majd visszahívlak."
Egy órával később felhív, hogy "Akkor holnap NE találkozzunk?" Mondtam, hogy "DE, találkozhatunk, azért mondtam a hétfőt, mert az is szabad lett és akkor mégis több minden van nyitva, több mindent lehet csinálni. De jöhetsz holnap (vasárnap) is." Erre azt mondta, hogy "Holnap nem mennék, mert a busz amivel mennék biztos késik a hó miatt." Mondtam, "Jó, akkor gyere hétfőn." Erre ő "Hát nem tudom, tanulnom is kellene." Majd ezután hamarosan jött a szokásos "Akkor majd még beszélünk valamikor. Várnak a lányok, megyek."
Köszi, erre még nem gondoltam:)
Valakinek van más ötlete?
Köszi a válaszokat:)
De ezt nem nagyon értem, mert ezen a héten már mondtam neki, hogy hiányzik, mivel három hete nem láttam; és tegnap, amikor megjegyezte, hogy "Mert jó volna találkozni.", én is azt mondtam, hogy szerintem is...
Hát akkor meg miért csinálj ezt?:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!