Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a távkapcsolat titka?
A szerelem és az odafigyelés. Nehéz, de működik ha figyelnek rá.
Naponta teló/hétvégenként tali. Minimum.
"elég kevés működő távkapcsolat van."
Hát közeli kapcsolatok is hűde sokáig tartanak. mondjuk előbb utóbb az egyik fél megunja a sok együtlétet-> aztán ebből veszekedés lesz-> és szakítotok...
Én távkapcsolatban élek (2 éve), és az elejétől tudtam, hogy az lesz. Minden hétvégén találkozunk, péntek délutántól vasárnap délutánig vagy hétfő reggelig vagyunk együtt. Kivételes esetben kimarad 1-1 hétvége, de igyekszünk mindig találkozni.
Minden este beszélünk msnen (épp most is :), ha nem msn, akkor telefonálunk. Ha ez nem jön össze, előre szólunk egymásnak, hogy más a program, ne izguljon.
Ha külön programunk van, nem féltékenykedünk, nem titkolózunk, mindent megbeszélünk egymással. A jó kommunikáció és a bizalom az alapja a kapcsolatunknak.
Ha szereted a másikat, úgyse akarsz félremeni.
Nekünk valahogy nem volt kérdéses, hogy működni fog-e vagy sem. Tudtuk, hogy együtt akarunk lenni, és tudtuk, hogy ezért tenni is kell. Szeretjük egymást, és eldöntöttük, hogy tűzön-vízen kitartunk egymás mellett. A zsákunk foltjai vagyunk:)
Szerencsére még pár hónap és össze tudunk költözni.
Szerintem ha valaki akarja, sikerül neki távkapcsolatban is együtt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!