Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Vonzódom hozzá, nagyon is, de nem tudom, az-e. Hogy találkozzak vele egyáltalán? (több lent)
Szóval felvételire előkészítőn, ami tartott kb.3 hónapig minden pénteken, találkoztam egy nagyon cuki sráccal. Az első alkalmakkor még csak helyesnek találtam, mivel alakultak a dolgok egy másik sráccal. De aztán a másikkal vége lett a dolgoknak, így hozzá kezdtem el iszonyúan vonzódni,szépen lassan kialakult. Mindig szemeztünk, de volt, hogy másfél óráig nézett engem Ő. Nagyon aranyos volt, és az is.
De sajnos jött a felvételi, és a dolog vége is... Így aztán már utólag bánom, hogy az utolsó alkalommal csak úgy elsétáltam, de nem tehettem mást az utolsó percekben... Utólag rájöttem, hogy cirka 3 lehetőségem is lett volna jobban megismerkedni vele...Ő is akarta volna, tudom...
De csopaki,én veszprémi, és a felvételit sem ott írta,ahol én. Nagyon hiányzik! Vonzódom,kötődöm hozzá, és szeretem is...Szerelmes vagyok?Újra? Őt is elég nehezen ismertem el, mivel valakivel nem úgy történtek a dolgok, mint ahogy kellett volna...
Iszonyúan hiányzik,de még legjobb esetben is csak szeptember láthatom újra, ha felvesznek minket ugyanoda... De HIÁNYZIK!!
Nagyon sokan mondják, hogy szép lány vagyok, és hogy jófej (fiúk is), de nekem Ő kell,nem akarok továbblépni... Mit tegyek? Szeretem?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!