Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás közben vagyok a párommal, én már jó ideje nem érzem magam jól a kapcsolatban. Megismertem egy számomra nagyon szimpatikus fiút, de addig nem akarok vele ismerkedni, amíg le nem zárul ez a helyzet. Szerintetek jól döntök vagy sem?
Mi az, hogy szakítás közben?
Ha valaki szakítani akar, akkor szakít, nem pedig közben van.
(Mire elküldtem, már írtál. Bocsi)
Akkor már szakítottatok, csak a dolgaitokat kell elintézni.
Hát nézd, akkor kezdj mással, amikor késznek érzed magad rá, ennyi.
Nem szabad az ilyesmit húzni, az ő érdekében sem. Nekem is mondták anno, hogy az én érdekem is, akkor még nem hittem el, mára viszont igaznak vélem.
Szakíts, de rendesen. És minél előbb. Egyrészt így továbbléphetsz, másrészt neki is jobb, ha nem rögtön utána leszel mással, mert az viszont nagyon rossz, mikor másnap már valaki mással van akivel szakítasz...
De olyat is ismerek ahol mai napig kvázi együtt élnek szakítás után, a csávó nem akar lekopni, szabotálja a exbarátnője új kapcsolatait véletleneknek álcázva... Rém természetellenesnek tartom a viszonyukat. De minkettő ludas, a férfi érthető módon, a nőnek pedig nagyon kényelmes ahogy a férfi ugrál neki még a szakítás után is, ideviszi, odaviszi, ezt vesz azt vesz...
Zsák meg a foltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!