Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért törli a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törli a barátom a képeket rólam amiket küldök neki? Ma észrevettem, hogy amiket eddig küldtem ki törölte az összeset gmailen és a telefonjába sincsenek. Elég rosszul esik. Vagy ezt csak túl reagálom?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 11:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Semmilyen aktról nincs szó, csak versenyen elért eredményeim, versenyeken készült fotók meg sima utcai képek egyszerűek
2022. febr. 8. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván van állandó barátnője. Te csak talom vagy.
2022. febr. 8. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Aki ilyet csinál, annak sanszos, hogy van párkapcsolata. Mióta vagy együtt vele, voltál már nála?

2-es vagyok.

2022. febr. 8. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Vagy van még egy opció, lementette adathordozóra, és azért.
2022. febr. 8. 11:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs senkije. 2021.09.01 jöttünk össze. Nála még nem voltam soha nem hívott el eddig még
2022. febr. 8. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Esélyes, hogy van valaki akinek nem szabad azokat látnia
2022. febr. 8. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

"Nála még nem voltam soha nem hívott el eddig még"

OkeXDD

Tudod te magadtol is a valaszt, csak megvarod amig leirja valaki, ugye?

2022. febr. 8. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kövesd le és nézd meg a feleségét...
2022. febr. 8. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ordító jelek arról, hogy te max a talonban tartott csaj vagy. 5 hónapja vagytok együtt, de sose voltál nála, képeid nem őrzi, gondolom sehol nincsk kint, hogy együtt vagytok. Egyáltalán mikor találkoztok? Milyen sűrűn? Csak akkor, amikor neki jó, ő diktálja az időpontokat?
2022. febr. 8. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem olyan szituban vagy, mint én voltam anno...tinderen ismerkedtem meg egy férfival, az első néhány randi tök jó volt, de nem egy városban éltünk és ezekre mindig ő jött. Aztán amikor felmerült, hogy most már én is szeretnék menni hozzá, fura lett. Háromszor eljátszotta azt, hogy lebeszéltünk egy hétvégét, amikor megyek és mindig közbejött neki valami. Először a gyerekek, aztán ő lett beteg, a harmadik már irtó nagy baromság volt - állítólag a lakásába beköltözött valami rokon :D :D :D Na itt mondtam, hogy oké köszi, elég volt. Mint kiderült házas volt a szentem, nem pedig elvált apuka, ahogy előadta.
2022. febr. 8. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!