Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastatok bele párotok telefonjába? Kiakadnátok ha ö tenné?
Nem.
Az enyémet rendszeresen olvasták, tudták a jelszavam, illetve az ő ujjlenyomatuk is be volt táplálva a mobilomba. Nincs és nem is volt soha rejtegetnivalóm. Ha ez valakinek biztonságérzetet ad, nem érdekel.
Soha nem olvastam bele. Kiakadnék ha suttyomban olvas bele mert az gerinctelen gyáva dolog. Ha úgy gondolja csalok vállalja a véleményét. Ha közli hogy látni akarja megmutatom bár nem gondolom hogy köze lenne hozzá. Ez viszont alapjaiban rengetné meg a kapcsolatunkat mert nem bírom a féltékenységet és bizalmatlanságot. Ha nem vagyok megbízható tudja hol az ajtó ha meg szeretné hogy ez működjön meccselje le magában az ilyen irányú félelmeit vagy közölje nyíltan ami zavarja.
De pont az alap bizalom megléte miatt soha nem rejtegettem a telefonom. Ha elég patkány hogy bele nyúljon az jobb ha időben kiderül amúgy meg nincs mit titkolom.
Soha nem olvasnék bele.
Másnak nem hagyom,hogy beleolvasson az enyémbe és nem is ajánlom. Egy exem mégis megtette. Rossz ötlet volt. Annyira félreértett egy üzenetet, hogy egyből ott is hagyott. De annyira már nem volt tökös, hogy bevallja, hogy belenézett, így sose derült ki, hogy semmi alapja nem volt. Hogy honnan tudtam meg mégis? Utólag vettem észre, hogy a kérdéses üzenetet direkt vagy véletlen, de törölte a birkája. Később rájöhetett, hogy talán jobb lett volna megbeszélni, hogy mit látott, mint ész nélkül eldobni valamit, ami jó. Próbált visszajönni, azóta is keres, de ez ennyi volt.
Pont nem érdekel senki véleménye, én már többször olvastam bele a párom telefonjába és ha ismét úgy fogja követelni a helyzet, bármikor újra belenézek. Pl. saját magam jöttem rá a kódjára, neki a mai napig erről nincs is fogalma.
Kiakadnék, ha ő tenné ezt? Igen. Pont.
Nem kell beleolvasni, mert előttem használja általában, fel tudjuk oldani egymásnak és szoktuk is használni egymásét, ha épp a miénk nincs kéznél (pl fotózásra) vagy ha épp nem ér rá a másik és valami értesítés, üzenet jön. Kutakodni nem szoktam, de látom az üzeneteket, ha rákeresek valamire, az előzmények felugranak, ha képeket csinálok, látom a többit is a galériában, ha elküldöm magamnak a képeket, amiket csináltam, látom messengeren is, hogy kikkel beszél. Látom, milyen appok vannak fenn, ha hívok valakit, látom az előzményeket. Nem figyelem kifejezetten, nem kutakodok, de ha lenne mit titkolnia, nem hagyná, hogy hozzányúljak egyáltalán. Vagy ha igen, akkor sem jönnék rá jobban, ha kutakodnék.
Ugyanez van a gépeinkkel is.
Ha ő belenézne szándékosan valamit keresve, azért sem haragudnék. Legfeljebb nem érteném és megkérdezném, hogy miért nem bízik bennem. De ugyanúgy megnézhetne mindent, ha ettől kevésbé aggódik meg spekulál. Simán el tudom képzelni, hogy egy fáradt időszakomban okot adok a viselkedésemmel ilyen jellegű gyanakvásra és úgy vagyok vele, hogy többet ér nekem a nyugalma és az, hogy ne legyen benne feszültség emiatt. Nézze meg, ne rágódjon, kérdezzen dolgokról, én itt vagyok és válaszolok.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!