Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, ti kiakadnátok azon, ha a párotok nem utasítana vissza egy másik férfit, aki udvarol a párotoknak, sőt egyre többet beszélget az illetővel?
Ki nem :D?
Van az a mondás, akit lehet azt vigyék csak, de ez közhely... Annak ellenére, hogy igaz, nehogy már mindig legyintsünk és így érjenek véget a kapcsolatok.
Baromira felbaszna, beszélgethet vele, de közölje hogy nem lehet köztük semmi.
Vagy folytassa vele, de akkor előbb költözzünk szét, ha nem élünk együtt akkor pedig kalap kabát, ne találkozzunk többet.
De amíg este engem simogat és nekem mondja hogy életem, ne vigyorogjon meg flörtöljön más pasival aki ágya akarja vinni. Persze nyilván simán normális, hogy elmegy vele akár vacsorázni is...
Exem is ilyen volt, mi van abba csak beülünk egy étterembe, aha... :D
Ha konkrét ajánlatra mond neki igen, azon igen, bár én ezt nem kiadásnak nevezném, hanem a nevén: megcsalásnak. (És nem csak a szex sorolandó ide, hanem minden szexuális vagy szerelmi gesztus).
Ha csak kisebb flörtök vannak, de a dolgok a helyükön vannak kezelve, a kapcsolaton belül továbbra is minden rendben, és még a flörtölőről is tudunk normálisan beszélgetni, ha aggaszt a dolog arról is, ha őt zavarja az én hozzáállásom arról is és tudjuk rendezni a dolgokat, akkor azzal még nincs baj eredendően.
#3-as vagyok kisebb javítások a szakadozott tabulátorműködésem miatt:
"Ha konkrét ajánlatra mond neki igenT, azon igen"
"kiaKAdásnak"
(Elnézést, csak így olyan idétlen volt)
Nem szokásom kiakadni, egy nő miatt meg pláne nem, mert eleve úgy állok hozzájuk, hogy egy nőtől bármi kitelik, így nem lepődök meg semmin.
Szóval nem, semmi kiakadás, tökéletes higgadtsággal raknám ki, mint macskát sz-rni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!