Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortent veletek is, hogy a masik hirtelen nem irt?
Figyelt kérdés
Egy harom honapos lazakapcsolatban, amikor naponta beszelgettunk most a pasi elhallgatott. Soha nem volt kijelentve hogy laza lenne, csak en annyira akartam, hogy megjesztettem. Most ot napja meg reggel beszeltunk viccesen,este mar el sem olvasta az uzenetem. Altalaban en keresem, tegnap posztolgatott olyan kepeket amiket nekem keszitett valamikor, es oda volt irva"merre vagy" az egyikhez, mostaban rengeteget irtam neki, most hogy azert posztolta ki ezt a kepet, h most is megjegyzeme vagy valaki masnak szol... De nem ertem, oszinte szokott lenni. Probalok varni par napot. Veletek tortent hasonlo, vartatok,irtatok, mi tortent?2017. jan. 8. 16:11
1/4 anonim válasza:
Csak chaten/üzenetben szoktatok beszélgetni?
Mert azt én annyira kapcsolatnak sem nevezném...
Az a gond, hogy látja, futsz utána. Hiszen te magad is írtad, hogy rengeteget írtál neki.
Nem kell.
Ha akar valamit, úgyis előkerül. Az más kérdés, hogy ilyen többnapos eltűnések után én rá sem néznék már...
2/4 anonim válasza:
Talált más, ennyi volt. Futhatsz még utána ha akarsz, hátha a másik csaj dobja és kell neki megint a szex.
3/4 A kérdező kommentje:
Jo lehet mondani, hogy vege, hogy mas dug. En sajnos szerelmes vagyok bele es ezt karacsonykor meg is sejtette. De nem jo hogy higgyem, mikor meg ket hete o irt, akart, amikor feszt beszeltunk... Es miert ket honapos kepet posztol, amit nekem keszitett?
2017. jan. 8. 16:36
4/4 anonim válasza:
Egy laza kapcsolat addig tart, míg az egyik fél meg nem unja vagy talál jobbat. Elhiszem a szerelem elvakít, de legalább tanulhatsz az esetből, laza kapcsolattól ne remélj semmit, inkább ne menj bele ilyenbe, mert úgy jársz, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!