Nikky9911 kérdése:
13 hetes kis ama vagyok. Ma tusszentettem de mivel hirtelen jott nem voltidom megfogni a pocakomat, azota eleg erzekeny lett a hsam eleg eros fajdalmat erzek es ha mozgok akkor is faj! Masal is tortent hasonlo? Remelem minden rendben van odabenn!
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 23:51
1/11 anonim válasza:
13 hetesen milyen pocakod van...? De meg ha meg is fogod, mit érsz vele? Ugyanúgy meghúzódnak tüsszentéskor az izmaid. Nem lesz semmi baja a babának.
3/11 anonim válasza:
De, a tusszentes vetelest okoz, ezert fogy ennyire a magyar, mert ti kismamak tusszogtok nyakra-fore! Be kene mar fejezni es megfogni a pocakot!
4/11 anonim válasza:
Humor Harold, jót nevettem a kèrdèseden!
5/11 anonim válasza:
De, el fogsz vetélni. Ezért tilos 9 hónapon keresztül tüsszenteni.
Kivétel: ha megfogod a hasad, és háromszor meghajolsz utána kelet felé!
Elment az eszed, ember? :D
7/11 anonim válasza:
Húú...szerintem gyorsan menj orvoshoz! Agysebészhez...hátha tesz veled valami csodát.
9/11 anonim válasza:
Ha finganod kell a nygujjadat dugod a nyulasba! Nehogy kirepuljon az alagut vegen a baba? :D
10/11 anonim válasza:
Nagyujjad, nyilas.
Nekem se megy mar ugy mint regen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!