12 hetes ultrahang után 19 hetesen van a legközelebbi vizsgálat. Addig rá se néznek a babaára hogy minden rendben van-e. Csak engem idegesít?
Mindenhol így van, 4-5 UH van kötelezően, bőven elég. Miért kéne állandóan piszkálni? Más országban ennyi sincs.
Ha annyira bajod van vele menj magánorvoshoz az majd ránéz, már is így csinálja aki nem bír nyugton lenni azt elmegy hetente vagy akárhányszor.
Igen, ez így van.
Ha annyira aggódsz (mert gondolom emiatt vagy ideges), akkor menj magándokihoz.
Csak csatlakozni tudok az előttem levokhoz. 12,18,30,36.héten vannak uh-k. En fogadtam dokit ugyhogy nekem 4hetente nezte es merte a fejlodest. Mikor kezdtem ugy gondolni, hogy felesleges a problemamentes terhesseghez fogadott doki es az az utolso latogatasom nala, felfedezte a 33.heten, hogy minimalis a magzatvizem, ezert hetente ellenorizte dijmentesen. 36.hetre helyreallt a viz, de addig para volt, hogy inditani kell-e vagy nem szoval jol jott a doki es a magyarazatai. :)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!