Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meg mi tortent? Egeszen eddig ugy tunt, hogy tetszek egy fiunak. Mindig o koszont ram msn-en, nezett, mogem ullt. Stb. Hetfon elult egy volt baratnom moge akivel hirtelen (mikor megtudta a csaj, hogy nekem tetszik a fiu) osszemelegedtek.
Figyelt kérdés
...jo-jo meg tegnap letorolte helyettem a tablat(en voltam a szolgalatos az osztalyban),de mar nem koszont ram msn-en...rakoszontem en es vitatkoztunk azon hogy mert csufolodott egy lenyegtelen dolog miatt...Aztan elkoszont es lement!!!Ma mar szinte kerult de meg mindig mosolygott ram...delutan rakoszontem msn-en de durvan lerazott...
13/L
a fiu is 13 eves
2010. máj. 12. 18:09
1/7 anonim válasza:
Talán kétszínű ha érted mire gondolok nekem is volt ilyen sajnos csak nekem már csajom volt... kérdez arra a barátnődre h mizu meg stb... talán kihuzod belöle!
2/7 A kérdező kommentje:
jaj dehogy is...tagadja...mar megkerdeztem...de en ugy tudom hogy masba szerelmes(marmint a baratnom)
2010. máj. 12. 18:47
3/7 anonim válasza:
ha a bartánőd képes összemelegedni azzal a fiúval aki neked tetszik.. az nem a barátnőd! a barátnődnek tetszik a srác? nem akarok kavarni de az is lehet ,hogy ö mondot tvalamit. de ne bántsd meg egyikőjüket se, szóval beszélgess el a barátnőddel ,hogy mégis mi a baja a fiúnak...
4/7 A kérdező kommentje:
nekem is az elso gondolatom ez volt...csak az a problema,hogy e miatt a fiu miatt vesztunk ossze:(
2010. máj. 12. 18:57
5/7 anonim válasza:
én 15 éves vagyok és a barátnőm közölte hogy ráhajtott arra fiúra aki már 2 éve tetszik.. :D egy osztályba járunk és 3 hónapja nem beszélek vele. ö hibázott nem én:D
nálad is ugy lessz ha kikell békülnötők ki békültök. ha meg nem akar békülni akor az arra ad indokot hogy neked van igazad. az elözö kommit is én irtam
6/7 anonim válasza:
amugy egy fiú miatt meg nem éri meg ősszeveszni
7/7 anonim válasza:
utolsó:azért ez nincs így.ha a bnője tudja h tetszik neki akkor nem mozdul rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!