Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olvastatok bele párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastatok bele párotok telefonjába? Kiakadnátok ha ö tenné?

Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Belenézhetnénk egymás telefonjába tudjuk egymás kódját is de nem szoktunk ha van valami úgyis elmondjuk na meg nem élünk állandóan telefonnal a kezünkbe.Ha kétségem lenne és úgy érezném csajozik vagy megcsal simán átböngészném a telefonját és tudom itt a gyk.-án soha senki ilyet nem csinál🙄(irónia)De nem szeretem ha hülyének néznek.
2020. márc. 28. 06:14
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem olvastam soha bele, és nem tetszene ha a párom beleolvasna az enyémbe. Nincs rejtegetni valóm be ennyi kis magánélet kell az embernek.
2020. márc. 28. 07:07
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

Nem és igen.

Nincsenek titkaim, és ha csak a legbelsőbb gondolataimat írnám le egy naplóba, azt odaadnám neki - bár én ezeket amúgy is megosztom szóban -, de levelezést nem. Ott már mások bizalma is az én felelősségem. Én is csalódtam nagyon jó barátnőben, aki mondta, hogy a férje mindent elolvas, azóta folyton írogat, hogy mi van, nem mondok neki semmit, csak nagyon felszínes dolgokról. Nekem nem hiányzik az, hogy valaki unalomból meg csámcsogásból rólam olvasson. Ha valaki nem bízik bennem, beszéljük meg, ne sunnyogjon.

De minket a húgommal így neveltek, gyerekkorunkban sem olvasgattuk egymás cuccait, nem nyúltunk egymás dolgaihoz.

2020. márc. 28. 07:11
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

A sok titkolózó hűtlen okádék gęci hogy lepontozza azokat az embereket aki mellett nem tudná élni ezt a szánalmas életvitelt 😂

Öröm az ilyen kérdésekre válaszolni, tisztán látszik, hogy kinek a mocskos kis játékát teszi tönkre az őszinteség és a nyitottság

2020. márc. 28. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
14-es na igen... sokaknak a titkolózás hazugság és a magánszféra ugyan azt jelenti... 😓😓
2020. márc. 28. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Csak magadból indulsz ki. Nekem kb semmi privát életem, a tesómmal és egy barátnőmmel levelezek csak. Nekem itt ez pont arról szól, hogy a másik olyan-e, mint te, hogy köpködve toporzékol, ha nem kontrollálhatja minden porcikáját az életemnek.
2020. márc. 28. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak olyan időszakok amikor az ember esetleg okot adhat a bizonytalanságra a viselkedésével. Mi tudjuk egymás kódját. És igen van hogy belenéz az enyémbe vagy én az övébe valamiért.

Egymás előtt nem titkolunk semmit. Sőt volt már hogy megkért írjak gyorsan valakinek a telojarol mert ő pont nem tudott akkor. Vezetett vagy épp mást csinált.

Szerintem ez is a bizalmat erősíti. Tudom mások nem igy látják. De nekünk tökéletesen megfelel.

2020. márc. 29. 08:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja meg annyi hogyha volt olyan amit nem akartam megmutatni az nem azért volt mert vele szemben voltam szemét hanem olyan levelezés volt amiben a másik fél kényes dolgot osztott meg velem mint baráttal. És szerintem az nem tartozik a páromra. Tehát ha nekem valaki elmond egy titkot vagy kényes témában ker tőlem segítséget nem biztos hogy örülne neki ha más is tudna róla. És szerintem ez érthető. 17 voltam
2020. márc. 29. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!