Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális-e miután elmegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e miután elmegy a párom rettentően rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés

Én még egyetemen tanulok, párom már dolgozik. Nem élünk együtt, hétvégente tudunk csak ilyen okok miatt találkozni. Viszont minden egyes alkalommal, akárhányszor búcsúzkodunk utána nagyon nehezen rendeződök vissza a rendes kerékvágásba. Nagyon magányosan érzem magam és sokszor olyan, mintha kitépték volna a szívemet, nem találom ilyenkor a helyemet sehol se, rettentően megőrjít a hiánya. Más is van így? Vagy csak nőként én túlzom ezt el?

Amint befejezem az egyetemet, össze fogunk költözni, de nehéz addig így élnem. Köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 6. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Anno velem is ez volt, mikor még a szüleimmel laktam es este haza kellett mennie tőlünk. Most már együtt élünk és néha már örülök, ha elmegy mondjuk a barátjához vagy ilyesmi :D

Ha össze költözök néha már örülni fogsz, ha lelép otthonról 😅

22/N

2022. febr. 6. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják szerelemnek, idővel elmúlik.
2022. febr. 6. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerelmes vagy. Majd elmúlik. Eljön majd az az idő is, amikor örülsz, ha lelép és lesz egy kis énidőd. :)
2022. febr. 6. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Annyi a különbség, hogy én már nem a szüleimmel lakom, de akkor is megvisel nagyon ez a helyzet. Nyilván majd ha eljutunk oda, hogy összeköltözünk, akkor majd ‘én időre’ fogok vágyni, de ilyenkor mindig rettentően nehezen viselem, hogy itt hagy.

Bár az érdekelne, hogy minden esetben kötelező elmúlnia e a szerelemnek? Mármint mi már majdnem két éve vagyunk együtt, de még mindig úgy érzek, mint az elején, sőt sokkal erősebben.

Szóval érdekelne szerintetek miért múlna el egy ilyen kötelék két ember között?

Én nem tudom azt mondani biztosra, hogy nem múlhat ez el köztünk, de jelenleg szerelmes vagyok még mindig belé, az biztos :)

2022. febr. 6. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Biológiailag lehetetlen, hogy ez az erős, lángoló szerelem örökké tartson :) viszont tarthat örökké köztetek a dolog, ugyanis a szerelem szeretetté alakul.
2022. febr. 7. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit rácáfolnék a kommentekre, mi 4 éve élünk együtt,már házasok is vagyunk, de a mai napig rosszul érzem magam ha a párom nincs otthon és ő is ugyanígy van vele. Szerencsére neki kötetlen a munkaideje így mindig úgy alakítja hogy akkor dolgozzon amikor én is,hogy minél többet együtt tudjunk lenni. Eleinte eljártunk külön, de egyikünk se tudta jól érezni magát. Sokak szerint ez nem egészséges, szerintem meg inkább az nem az ha olyan emberrel élsz együtt akinél alig várod hogy elmenjen otthonról
2022. febr. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!