Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem magamat ilyen...

Miért érzem magamat ilyen rettentően öregnek? Normális ebben a korban? Másnál is volt ez?

Figyelt kérdés
Még csak 23 éves vagyok, és 3 éve érzem ezt az érzést. Mentálisan és fizikailag is minimum 50 évesnek érzem magam. Napról napra egyre nehezen élem meg a mindennapjaimat. Bezárkoztam teljesen, nincs kedvem semmihez. Fáradt vagyok és öregnek érzem magamat rettentően. Végtagjaim fájnak, lelkileg kimerültem, befásultam. Ez nem depresszió, volt részem azt is átélni. Megtudom különböztetni a két dolgot. Ez a depressziónál is rosszabb.

2020. nov. 3. 10:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Pedig ez depresszió.
2020. nov. 3. 10:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom hogy nem depresszió!!!
2020. nov. 3. 10:55
 3/14 A kérdező kommentje:
A depressziót már átéltem, és megtudom különböztetni a depressziót más érzésektől. Mégegyszer le ne írja valaki hogy az, mert agyf***szt kapok. Direkt leírtam hogy az, hogy nehogy azt írják sokan. Erre leírkáljátok hogy az.
2020. nov. 3. 10:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Direkt leírtam hogy nem az*
2020. nov. 3. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
A válaszodból ki is derült, mi a te bajod. Egy biztos az agresszió domináns. Először azt kéne kezeltetni. Mondjuk gyógyszer segítségével. Mert online felületen így felháborodni, hát ez sokat elárul a jellemedről. AMÚGY, NEM VAGY DEPRESSZIÓS😉
2020. nov. 3. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

"Mentálisan és fizikailag is minimum 50 évesnek érzem magam."

Még a felét sem érted el, de már tudod, hogy milyen 50 évesnek lenni, nem semmi!

Lusta vagy, az a te bajod. Nem tudsz magaddal mit kezdeni ezért otthon ücsörögsz mint a penész a falon aztán a gyakorin várod a megváltást.

Menj, szerezz új hobbikat, vagy élessz fel régieket. A hobbikon keresztül nagyon jó fej csoportokba lehet kerülni ahol folyamatosan programokat szerveznek. Menj, segíts állatmenhelyeken, ossz ebédet a rászorulóknak. Vegyél egy könyvet. Kezdj el egy sorozatot. Tervezz a hétvégére biciklitúrát.

Amíg te sem akarsz változtatni, addig hiábavaló itt keseregni.

2020. nov. 3. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:
A depressziónak is vannak különböző tünetei, többek között amit te csinálsz most. Azon kívül, hogy hihetetlen gyorsan felmegy a pumpád.
2020. nov. 3. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Menj ki a természetbe sétálni,túrázni 1-2 órát egyedül. Engem mentálisan maximálisan feltölt és fizikailag erősít.
2020. nov. 3. 12:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Gyökerek ...
2020. nov. 3. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Inkább leszek gyökér, mint ilyen idegbeteg, mentálisan sérült ember mint te! Amúgy tőled a minősítést szerencsére senkinek nem kell elfogadni.
2020. nov. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!