Vérvétel után normális hogy zsibbad az egész karom és rettentően fáj?
Sokszor vettek már tőlem régebben vért, addig nem volt probléma míg egyszer egy szerencsétlen nő harmadik próbálkozásra szúrta bele a tűt és minden fiolaváltásnál olyan mozdulatokat végzett a tűvel, mintha a reggeli kávéjában kavarná fel a cukrot.. Azóta rettegek a tűktől.
Ma az orvos nagyon precíz és pontos volt bár nagyon féltem tőle, gyorsan lement az egész, de egész nap fájt a karom, és az egész zsibbadt, a vállamtól az ujjaim hegyéig. Valaki valami tipp hogy mitől? 5 percig szorítottam normálisan a vattát a levétel után a kezemre és napközben is igyekeztem vízszintben tartani, pihentetni.
Szia!
Részvétem a "kávékavargatós" nő miatt... Te Jó Ég!
De, hogy válaszoljak a kérdésedre: nem normális a rettentő fájdalom, és zsibbadás. Borogattad hideg vízzel a vérvétel helyét? Esetleg ez használhat. Plusz be kellene kenni Phenylbutazonnal - ha van ilyen kenőcsöd. (Vény nélkül kapható, és hasznos gyulladás csökkentő más alkalomra is.)
Ha bemagyarázod, persze, és minek pihenteted? :D
Hagyjuk már, nem vért adtál, hanem levettek 2-3 ampullányi vért tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!