Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben ? Titokban szeretem...
32 éves nő vagyok, több mint 6 éve párkapcsolatban ,élettársi viszonyban élek. Nem mondom,hogy nem szeretem már a páromat....de nem olyan a kapcsolat mint amilyennek lennie kell. A probléma : tavaly aug, vége óta van valaki akiért titokban odavagyok....... nemtudom,sosem volt rám jellemző ez a kamaszos rajongás ,meg gondoltam majd elfelejtem....
de titokban nézegetem... meg a képeit is. Sokat gondolok rá fantáziálok róla stb. Azt gondoltam ez egy hülye kis fellángolás, és majd elmúlik.
De már nem hogy elmúlt volna hanem szinte tombol bennem ez az érzés, már nemtudok mit tenni magammal kb. PErsze ezt nem mutatom ki de épp emiatt ilyen szörnyű...
Mit kellene tennem? Valaki aki volt már ilyen helyzetben írhatna.
Tudom nem helyes de őszintén leírtam amit érzek/gondolok.
Sosem éreztem még ilyet de hasonlót is már nagyon nagyon régen.
Megint kiderül, nem értem a nőket.
1. Ha érdekli a férfi, mit sunnyog. Mondja meg mit érez.
2. Ha belegebed is, egy életen át epekedik, de egy mukkot se szól a férfinak. És baromi jól bírja, majd a 40 éves osztálytalálkozón megmondja, mennyire tetszettél (volna) neki. Úgy tudom, ezt a nők egy életen át bírják akár.
Ha meg megmondja mi lesz?kiröhögi vagy nem foglalkozik vele vagy egy két estére jó lesz?!
Én megmondtam az utobbi lett -igaz pár évre rà mondtam el hogy letudjam zàrni és tovàbblépni..ideig oràig sikerült :D leragadtam a multba..amikor még a munka hőse voltam koràn bementem hogy làssam :)
Üdv a macskàd
Bocsánat, igyekszem most válaszolni.
Nem tud semmit rólam az érzéseimről, csak látásból ismer. Tudtommal nincs párja, vagyis komolyabb kapcsolata biztosan nincs, szüleivel él.
Sajnos nemtudom mit tegyek, nem léphetek de igy meg a gondolatok ölnek meg.
Becsületes akarok lenni nem csaltam meg sosem a párom,de már a gondolataim is megölnek szégyellem magam de másra se bírok gondolni.
Hagyd el a párod semmiképpen ne csald meg bármi van.
Ha ezzel a pasival nem vagytok olyan viszonyban, hogy történhetne valami köztetek akkor se josolok jövőt ennek a kapcsolatnak mert a párod mellett más pasira vágysz.
Meg kéne győződj róla hogy a kiszemelt férfi hogy érezné irántad és utána dönteni.
Véletlenül nem derékig érő sötétbarna hajad van?
A kapcsolatomnak más okok miatt nem tudok véget vetni. De mint irtam is,alapvetően nem rossz kapcsolat....
Csak most ez az egész, mintha nem lennék önmagam mint egy élőhalott úgy járokk és a gondolataim meg.... ezerfele.
Igen,hosszú barna hajam van, de miért ?
Csak eljár valahova munka után, valahogy találkoznod kell vele mert a bizonytalanság elég rossz. Amíg nem tudod meg hogyan reagál rád addig nincs következő lépés.
Egy nő állítólag odavan értem, eléggé zavarban van és azt hittem te vagy az.
Ha benne akarsz maradni a kapcsolatodban, akkor várj türelmesen. Tudom, bele lehet pusztulni ha valakire vágysz, és azt hiszed soha nem múlik el. De el fog.
Sajnos ennél okosabbat nem lehet tanácsolni, mert akármit csinál az ember ilyenkor, tudom, mindig csak rá terelődik vissza a gondolata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!