Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben ? Titokban szeretem...
32 éves nő vagyok, több mint 6 éve párkapcsolatban ,élettársi viszonyban élek. Nem mondom,hogy nem szeretem már a páromat....de nem olyan a kapcsolat mint amilyennek lennie kell. A probléma : tavaly aug, vége óta van valaki akiért titokban odavagyok....... nemtudom,sosem volt rám jellemző ez a kamaszos rajongás ,meg gondoltam majd elfelejtem....
de titokban nézegetem... meg a képeit is. Sokat gondolok rá fantáziálok róla stb. Azt gondoltam ez egy hülye kis fellángolás, és majd elmúlik.
De már nem hogy elmúlt volna hanem szinte tombol bennem ez az érzés, már nemtudok mit tenni magammal kb. PErsze ezt nem mutatom ki de épp emiatt ilyen szörnyű...
Mit kellene tennem? Valaki aki volt már ilyen helyzetben írhatna.
Tudom nem helyes de őszintén leírtam amit érzek/gondolok.
Sosem éreztem még ilyet de hasonlót is már nagyon nagyon régen.
Ugyanígy vagyok, szintén 32 éves,7 éve együtt. Nálunk a szex nem. működik, valószínűleg ezért lángolok fel néha, most van egy pasi, akiért teljesen megőrülök, amint meglátom csak arra tudok már gondolni, hogy milyen lenne vele lefeküdni, vmiért nagyon vonz, van vmi a nézésében. De csak látásból ismerem,... addig jó.
Én kivárok, hátha elmúlik. Idehaza is próbálom javítani a dolgokat, de hiába egyelőre.
Hát, én lezárnám a kapcsolatomat és megélném, amit meg kell élni. Egyszer élünk 🤷🏼♀️
Ok., van egy élettársad. Nekem is volt, több is. De szerelem sokkal kevesebb. Miért dobnám el az élet legjobb részét?
Szia!
Jesszusom , mintha én írtam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!