Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes lenne a volt vőlegénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne a volt vőlegényemmel kibékülni?

Figyelt kérdés
Hosszú story. Amerikai állampolgár. Még itt ismerkedtünk meg. Együtt is voltunk 2 évig. Nagyon szerelmes voltam. Eljegyzett. El is akart venni feleségül. Aztán vissza rendelték Amerikába. Családi okból nem tudtam vele menni, mert anyu beteg lett és itthon kellett maradnom, hogy segítsek. A kapcsolat tovább folyt online, de az időeltolódás, a távolság sok szomorú percet, vitát szült. És mivel ezek megszaporodtak és általában egy egy Skype beszélgetésnek sírás lett a vége részemről, fogta és letiltott, merthogy nem akarta már a szenvedésem látni. 6 hónapig eltűnt. Már lezártam. Aztán újra jelentkezett, hogy átköltözik Európába és együtt lehetünk. Viszont 1. közben megismertem valakit, akivel még nem találkoztam, de nagyon begérkőzött az elmémbe, 2. mindig azon gondolkodok, hogyha igazán szeretett volna, nem tűnik el így vagy nem ezt az utat választja. Most, hogy újra beszélünk, kezdem újra érezni a régi dolgokat, de már nem érzem őt annyira vonzónak, mint régen. Nem tudok már úgy ránézni. A múlt sokszor jár a fejemben. Szerintetek kiábrándultam belőle és hagyni kellene vagy megéri még egy próbát. Tökre nem tudom, mit kellene tennem. Egy iránymutatásnak örülnék.

2022. jan. 30. 20:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9. Miről beszélsz? Én is éltem és dolgoztam nyugaton, konkrétan Angliában. Kizárólag azon információk alapján írtam, amit írtam, amik rendelkezésemre álltak a kérdésben lévő leírás alapján. Honnan tudtam volna villamosmérnök vagy? A nyugati jobb élet pedig Nyugat-Európát is jelentheti, ha oda visz magával téged, nem feltétlen az USA-ra gondoltam. Nyilván mivel írtál extra infókat így a nagy része tárgytalan annak, amit írtam.

Persze azt még ugyanúgy megkérdezem, hogy egyáltalán hogy a fenébe lehetséges az, hogy megfontolod a dolgot? Mert hogy emögött semmi logika, csak az érzelmek vannak, az biztos.

2022. jan. 31. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!