Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan békítsem ki a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan békítsem ki a vőlegényem?

Figyelt kérdés

Egy hete szakított velem, azt mondja már nem szeret, amit én valamiért nehezen hiszek el, mert eléggé megbántottam, de azért, ha ő megbánt, azért nem szeretek ki belőle, meg nem szakítok vele, és ő is sokszor bántott már meg.

Őszintén elmondtam, hogy nagyon sajnálom, és bár máshogy álltam volna hozzá

Szerintetek csak haragból mondja, vagy tényleg így érzi? Egyszer évekkel ezelőtt volt már ilyen, sikerült belőle kilábalnunk és nagyon boldogok is voltunk ezidáig, most is egy hülyeségen vesztünk össze már 1 hónapja.

Nem tudom, hogyan viszonyuljak hozzá, írjak, ne írjak, eddig kerestem 5 napon át, próbáltam meggyőzni, hatni rá, de azt mondta, hogy már nem érez semmit, amit én meg érzek, hogy nincs így, csak már annyira fáj.

Mit tegyek? Írjak neki? vagy várjak 1-2 napot? Tudom, hogy szeret de szerintem haragszik rám, bár ő azt mondja, hogy nem. Múlthéten még állítása szerint szeretett és sok év van mögöttünk. Én nagyon szeretem, és mindent átgondoltam, miben hibáztam, és annyira elmondanám neki, de már ezzel nem szeretném traktálni, csak újra átölelni a szerelmem

2020. máj. 1. 17:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%

En parom is mondott mar ilyet ha nagyon merges volt ram. “Mert mar nem tudott ram hogy hatni” kellett neki is par nap aztan megbeszeltuk a dolgot.

En mondjuk leulnek vele - persze attol fugg mivel bantottad meg?- no de en azt mondom ket ember aki szereti egymast, ha problema van, nem lehet allandoan a szakitoknemszeretlekelrohanok-hoz folyamodni mint megoldas - mert nem megoldas. Meg kell beszelni. Ha a volegenyed akkor eskuvore keszultok. Ez pedig a joban rosszbant jelenti. Joban konnyu egyutt lenni, na de Az a lenyeg hogy viselkedtek amikor rosszban vagytok. Ettol fugg. A kapcsolat akkor erossodik meg, ha rosszban IS egyutt tudtok mukodni.

2020. máj. 1. 17:44
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem tudni mi az a nagy dolog ami miatt így vélekedik és mivel bántottad meg . De véleményem szerint nincs olyan , amit nem lehet megbeszélni és itt úgy érezni “mintha fejétől bűzlene a hal”. Egy normál kapcsolatban , pláne jegyességben nem csinál ilyet az ember és a valóban párkapcsolat romboló tényezőkön, folyamatos piszkálás , féltékenység és megcsalás. Alázás stb. (Szerintem érted) mi az ami nem megbocsájtható,?! De legalábbis ennyire nem meggondolandó a “részéről” ..?

Itt valami nem oké

2020. máj. 1. 17:45
 3/30 A kérdező kommentje:

Amikor sablonosan írtam neki, akkor visszaírt, mert szerintem jólesett neki, hogy érdeklődöm, de azt is mondta, hogy már késő

Az a baj, hogy nem volt nap, amikor ne hoztam volna fel a témát.

Csak alig írt így is néha vissza. Nagyon komoly terveink voltak a jövőre nézve, rövid időn belül, és valahogy nehezemre esne elhinni, hogy komolyan gondolja azt is hogy vége és azt is már nem szeret

2020. máj. 1. 17:46
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Azért jó lenne tudni mi volt az a dolog. Lehet csak ürügy neki, hogy "végre" talált valamit amire rafoghatja hogy szakit veled. Akármennyire is nehéz, most ignoráld te, sokszor ez elkezdi őket frusztrálni és megfordul a borjú bennük. Hátha ez lesz és ír ő aztán :)
2020. máj. 1. 17:51
 5/30 A kérdező kommentje:

Nem volt sem megcsalás, sem semmi más soha, csak ki szeretett volna békülni én meg haragudtam rá, aztán két hét után találkoztunk és minden okésnak is tűnt, de láttam, hogy a veszekedésen még nincs túl.

Mondtam neki én is, hogy mélységek minden kapcsolatban vannak, és ettől nem lesz rosszabb a kapcsolatunk, csak még erősebb, és együtt túljutunk ezen.

Nem volt semmi olyan nagy dolog, amiért annyira haragudnia kellene rám, és azt mondja, hogy nem is haragszik, de már ő befejezte és találkozni sem akar, mert nem érez már semmit.

Egy hónapja meg még a mindene voltam, és nem túlzok, minden második az volt hogy szerelmem, és láttam is a szemén

Most vagy tényleg nem haragszik, és tényleg nem szeret már, vagy annyira haragszik, hogy most nem is bír erre gondolni

2020. máj. 1. 17:52
 6/30 A kérdező kommentje:

Mit tegyek? Hagyjam most ezen a hétvégén? ne keressem?

vagy inkább keressem, azt sem tudom szeret-e , és elveszíteni sem akarom, mi már együtt terveztünk mindent, és szakítani nem akart egyikünk se

2020. máj. 1. 17:54
 7/30 anonim ***** válasza:
26%
Varnek kicsit. Szerdaig mondjuk
2020. máj. 1. 18:16
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es vagyok, de a 4-essel hasonló a véleményünk.

De leírhatnád már akár privátban is , mert egyre zavarosabb, hogy min vesztetek össze , ami miatt húztad és nem akartál kibékülni vele. Majd azért az tényleg túlzásba esett verzió , hogy komoly kapcsolatban elhúzod egy semmi miatt elmondásod szerint és aztán keresed majd csodálkozol , hogy nem jutott túl a veszekedésen hisz a két hét alatt gondolom sok kommunikáció nem volt . A veszekedést azonnal tisztázni kell és nem szabad összevissza megsértődgetni. Aztán ez olyan , hogy nem húzható rá minden olyan dologra , hogy nehéz és túl juttok rajta , ha elsőre se megy igazából. Ezért mivel azt a következtetést vonom le és írtad is , hogy nem az első. Valószínű ez a sokadik és elege lett . Ezért ha szeret is inkább azt mondja nem , mert így könnyebb túljutni a dolgon . De szerintem úgy könnyebb lenne ha más nem utoljára megbeszélnétek , de nem zaklasd minden nap kicsit had nyugodjon de most semmiképp ne írj neki

2020. máj. 1. 18:17
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog kibékülni. Ha jól értem, te nem beszéltél vele napokig, mert összevesztetek. Mikor nagy kegyesen megbocsájtottál, akkor ő már nem akart békülni. Jól értem?

A külön töltött idő alatt ràjött, hogy nem hiányzol neki, megkönnyebbült, esetleg nyitott is más nő felé.

Hiába nem írod le, min vesztetek össze. Mindig van egy utolsó csepp. Az exednél ez volt az.

2020. máj. 1. 18:18
 10/30 A kérdező kommentje:

nem a semmin vesztünk össze, csak az már annyira nem is idetartozik ehhez a témához, hogy hogy is mondjam, az váltott ki mindent, amiket mondott akkor nekem, én meg ahogy behisztiztem

Ő aztán bocsánatot kért tőlem, csak nagyon fájt és tényleg nagyon haragudtam rá, most múlthéten szerettem volna vele kibékülni.. és én már akkor két hete is, csak rosszul esett, hogy nem úgy mennek a dolgok, mint régen, hanem még vannak sérelmek benne is.

hogy ne lettek volna..

egy világi hülye vagyok, az biztos, mert amikor mérges vagyok,nem is látok tisztán és én is mondtam neki dolgokat, amiket nagyon megbántam.

Rendben várok, bár nagyon nehéz, minden egyes perc nélküle, főleg, hogy annyira jóvá szeretném tenni és legszívesebben visszatekerném az időt

olyan bonyolult az egész, ilyen komolyan mosolyszünet még soha nem volt és félek

2020. máj. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!