Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem nem akar hazajönni külföldről! , megcsalhat?
Szamit, ha nem jon haza? Van egy titulus, van egy helyzet, meg egy tavkapcsolat, ami lenyegeben nem is tekintheto kapcsolatnak. Ugy latszik neki ilyen ketsegei nincsenek veled kapcsolatban. Szerintem mindenki azt mondana, hogy az a normalis, hogyha adodik lehetosege, akkor hazammenne hozzad. Amennyiben nem igy tortenik, akkor ott baj van. Nagyon nagy baj. Ha van megcsalas, ha nincs, az reszletkerdes, mert pillanatnyilag kapcsolatod sincs.
43F
Őszintén szólva itt az a legkisebb probléma, hogy megcsal-e...
Az sokkal inkább, hogy nem tudod miért nem jön haza hozzád.
Én is külföldön dolgozom. 3 hétvégét minimum otthon vagyok egy hónapban plussz a szabik alatt is. Ha ünnepnap úgy jön ki hogy tudok hazamenni, akkor is.
Kollégám (neki is két gyerek otthon) csak akkor megy, ha szabija van. De akkor sem szívesen. Megtehetné anyagilag hogy többet jár haza, de nem igazán érdekli a családja. Gyerekeket is ezer féle ajándékkal akarja "megvenni" mikor megy haza.
Máskülönben a kinti lakásban(együtt lakunk), a nőjei egymásnak adják a kilincset....
Ha kint megkapja minek utazzon haza? Gondolom így van vele...mint ahogy a te párod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!