Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan békítsem ki a vőlegényem?
Egy hete szakított velem, azt mondja már nem szeret, amit én valamiért nehezen hiszek el, mert eléggé megbántottam, de azért, ha ő megbánt, azért nem szeretek ki belőle, meg nem szakítok vele, és ő is sokszor bántott már meg.
Őszintén elmondtam, hogy nagyon sajnálom, és bár máshogy álltam volna hozzá
Szerintetek csak haragból mondja, vagy tényleg így érzi? Egyszer évekkel ezelőtt volt már ilyen, sikerült belőle kilábalnunk és nagyon boldogok is voltunk ezidáig, most is egy hülyeségen vesztünk össze már 1 hónapja.
Nem tudom, hogyan viszonyuljak hozzá, írjak, ne írjak, eddig kerestem 5 napon át, próbáltam meggyőzni, hatni rá, de azt mondta, hogy már nem érez semmit, amit én meg érzek, hogy nincs így, csak már annyira fáj.
Mit tegyek? Írjak neki? vagy várjak 1-2 napot? Tudom, hogy szeret de szerintem haragszik rám, bár ő azt mondja, hogy nem. Múlthéten még állítása szerint szeretett és sok év van mögöttünk. Én nagyon szeretem, és mindent átgondoltam, miben hibáztam, és annyira elmondanám neki, de már ezzel nem szeretném traktálni, csak újra átölelni a szerelmem
senki nem mondott még le semmit..és nem annyira hihetetlen, mivel nem robotból vagyok, vannak érzéseim. l
lehet, hogy ebben a világban ez a divat, hogy gáncsoljuk el a másikat, meg ez rossz? óh nem baj akkor eldobom, meg lecserélem, de én nagyon nem ilyen vagyok..
De Kérdező akkor minek durcáztál KÖZEL 2 HETET?
Beszélsz itt a nme eldobásról, de majdnem 2 hétig a másiknak hátat fordítani pontosan az!
Mellesleg ha te vagy az építkezős kb 1 héttel ezelőttről, akkor továbbra is tartom az álláspontom: az hogy 0 percet segítesz be a közös házatokba és mindent ő lapátol a családjával, az nagyon nem kóser. Nem hiába érezte magát egyedül hagyva a helyzettel.
Megint a virtualitás.
Nagyon sok kapcsolatot visz a jégre.
Nem levélben, sms-ben élünk magánéletet, házas életet, hanem kizárólag a valóságban.
Hagyj neki levegőt, s ha besézéi akartok, ragaszkodj
a személyes beszélgetéshez.
De lehet, hogy már belefáradt és tényleg késő.
Akkor viszont tanulópénz.
Volt már ilyen, túl lehet élni.
"meg ez rossz? óh nem baj akkor eldobom, meg lecserélem, de én nagyon nem ilyen vagyok.."
Azt látjuk, hogy te nem ilyen vagy. Te tapicskolnál a rosszban évtizedekig, a másik embert is erre kényszerítve. Az exed meg nem kér a rosszból, ő boldog szeretne lenni, de ez veled nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!