Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt vőlegényem?

Figyelt kérdés
Hosszú story a miénk, de a lényeg az, hogy 3 évig együtt éltünk itt Magyarországon. Egy éve visszarendelték Amerikába és egyelőre családi ok miatt nem tudtam vele kimenni. Szeretett volna feleségül venni, el is jegyzett. Viszont a 7000 km elég sok probléma elé állította a kapcsolatunkat. Túl sokszor éreztem kilátástalannak a dolgot és ilyen se veled se nélküleddé vált a kapcsolat. Félre ne értsétek, nagyon szeretem Őt, de jelenleg nem láttam a kapcsolat jövőjét, mivel a már említett családi körülmények mindig fennállnak és gondoltam egyet és nem tudom milyen indíttatásból, de kiírta Skype rá, hogy egy szingli lány is élhet teljes és boldog életet. Természetesen meglátta és azzal kommentálta, hogy Te szingli vagy, ha? Azzal reagáltam, hogy igen az vagyok. Erre azt írta:ok. Aztán megírtam neki, hogy mindaddig szingli leszek, míg nem házasodunk végre össze. Mondtam neki, ha tényleg komolyan gondolja, jöjjön ide, vegyen el és amint tehetem, kb még fél év, elmegyek vele bárhova. Azóta nem beszéltünk. Én nagyon besokalltam ettől a távolság, utazgatás dologtól. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy A vagy B, de lépni kell és így nem lehet tovább folytatni. Szerintetek olyan dolgot írtam neki, ami sértő?

2019. jan. 3. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Igen, sértő dolgot írtál neki.

Mi az, hogy szingli vagy? Eljegyzett téged. Egy párkapcsolat nehéz, főleg egymástól távol. Gyerekes , amit csinálsz, ne lepődj meg, ha elhagy.

Nő vagyok, egyébként, de sose nevezném magam szinglinek,ha van párom. Lényegtelen, hogy van-e papír, mi egy pár vagyunk. Mármint házasság párti vagyok, Debrecen meg is túlzás.

2019. jan. 3. 22:37
 2/17 A kérdező kommentje:
De mi bár nem mondtuk ki, nem voltunk egy pár. Ahhoz túl sokat utazott és túl keveset foglalkozott velem. Nem tartom normális dolognak azt, hogy nem hív fel 3 hétig, majd után kijelenti, hogy állítólag mi egy pár vagyunk. Ilyen nincs
2019. jan. 3. 22:40
 3/17 A kérdező kommentje:
És miután visszatért Amerikába, előfordult kétszer is, hogy eltűnt 3 hétre és ezt úgy, hogy egy üzenetet nem hagyott. Én ezt nem tudom elfogadni egy párkapcsolatban, így nem is feltételeztem, hogy együtt lennénk már. Bár lehet egy férfi ezt másképp gondolja, én viszont így gondolom
2019. jan. 3. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem, csak pont a lehető legrosszabb és infantilisebb módját választottad a a problémád felfedésének.
2019. jan. 3. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

Értem, mire gondoltál, de ez így tényleg sértő.

Induljunk ki abból, hogy te is hiányzol őneki. Folyton rád gondol, aztán ezt kapja tőled. Gondolj bele, mit érezhet!

De sok dolgot nem tudunk, ami más megvilágításba helyezheti a dolgot.

1. Mi az, hogy visszarendelték? A munkahelye?

Amikor kezdődött a kapcsolat, erről beszélni kellett volna. Hogy mi lesz, ha visszarendelik. Hogy te ki tudsz-e menni, vagy ő felmond. Az, hogy külön vagytok és szenvedtek, ez a legrosszabb megoldás.

2. Mik azok a családi okok, amik miatt nem mehetsz vele? Te ápolod valamelyik szülődet?

Ha 7000 km távolságból jött emberrel kötöd össze az életedet, akkor valamelyikőtök olyan messzire kerül a családjától, hogy esélye sincs segíteni rajtuk, legföljebb anyagilag. Ezt is át kellett volna gondolnotok a kapcsolat elején.

Önmagában az érthető, hogy végre dűlőre akarod vinni a dolgot, de azt írtad, fél év múlva utána tudnál menni. Ésszerűbb lett volna most már azt a fél évet összeszorított foggal kibírni, nem most rúgni bele az amúgy is nehéz időszakban levő kapcsolatodba.

2019. jan. 3. 22:50
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

Most olvastam a későbbieket.

Ha 3 hétig nem keresett, az tényleg NAGYON GÁZ!

2019. jan. 3. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy távkapcsolat, de ha van skype, miért nem beszéltek 3 hétig? Azért ez egyáltalán nem normális. Én is másik országban élek most, mint a párom, de minimum óránként ír egy sort, és minden este beszélünk. Lehet, hogy bántó volt a viselkedésed, de én nem csodálom, hogy frusztrált vagy így.
2019. jan. 3. 22:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, szülők miatt. Türelmet kértem tőle. Azt mondta, hogy akkor majd Ő ideköltözik, de végül csak igergetett és elment az idő. Azért nem jött vissza állítólag, mert a kinti munkájára hivatkozik. Neki jóval könnyebb dolga lenne amúgy. Apukája amerikai nyugalmazott diplomata. Éltek jó pár európai országban, Ázsiában. 5 nyelven beszél, ráadásul elég komoly informatika vezető. És nem kell gondozni a szüleit. Na mindegy. Lehet jobb is így
2019. jan. 3. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

"Aztán megírtam neki, hogy mindaddig szingli leszek, míg nem házasodunk végre össze"

Komolytalan vagy.

2019. jan. 3. 23:52
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Én is külföldön élek, és bevallom hogy nagyon utálnám, ha itt kéne hagyni az itteni színvonalat, és visszamenni a magyar valóságba, pedig én szeretem Magyarországot, hisz a szülőföldem. Szóval ne mondjad, hogy neki könnyebb lenne... Max szerinted könnyebb, mert nem neked kell áldozatot hozni.

Ha én hazamennék, tizedét se keresném az itteni fizumnak, a nyugdíjam se ketyegne, és még sorolhatnám a hátrányokat reggelig...

2019. jan. 4. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!