Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt vőlegényem?
Igen, sértő dolgot írtál neki.
Mi az, hogy szingli vagy? Eljegyzett téged. Egy párkapcsolat nehéz, főleg egymástól távol. Gyerekes , amit csinálsz, ne lepődj meg, ha elhagy.
Nő vagyok, egyébként, de sose nevezném magam szinglinek,ha van párom. Lényegtelen, hogy van-e papír, mi egy pár vagyunk. Mármint házasság párti vagyok, Debrecen meg is túlzás.
Értem, mire gondoltál, de ez így tényleg sértő.
Induljunk ki abból, hogy te is hiányzol őneki. Folyton rád gondol, aztán ezt kapja tőled. Gondolj bele, mit érezhet!
De sok dolgot nem tudunk, ami más megvilágításba helyezheti a dolgot.
1. Mi az, hogy visszarendelték? A munkahelye?
Amikor kezdődött a kapcsolat, erről beszélni kellett volna. Hogy mi lesz, ha visszarendelik. Hogy te ki tudsz-e menni, vagy ő felmond. Az, hogy külön vagytok és szenvedtek, ez a legrosszabb megoldás.
2. Mik azok a családi okok, amik miatt nem mehetsz vele? Te ápolod valamelyik szülődet?
Ha 7000 km távolságból jött emberrel kötöd össze az életedet, akkor valamelyikőtök olyan messzire kerül a családjától, hogy esélye sincs segíteni rajtuk, legföljebb anyagilag. Ezt is át kellett volna gondolnotok a kapcsolat elején.
Önmagában az érthető, hogy végre dűlőre akarod vinni a dolgot, de azt írtad, fél év múlva utána tudnál menni. Ésszerűbb lett volna most már azt a fél évet összeszorított foggal kibírni, nem most rúgni bele az amúgy is nehéz időszakban levő kapcsolatodba.
Most olvastam a későbbieket.
Ha 3 hétig nem keresett, az tényleg NAGYON GÁZ!
"Aztán megírtam neki, hogy mindaddig szingli leszek, míg nem házasodunk végre össze"
Komolytalan vagy.
Én is külföldön élek, és bevallom hogy nagyon utálnám, ha itt kéne hagyni az itteni színvonalat, és visszamenni a magyar valóságba, pedig én szeretem Magyarországot, hisz a szülőföldem. Szóval ne mondjad, hogy neki könnyebb lenne... Max szerinted könnyebb, mert nem neked kell áldozatot hozni.
Ha én hazamennék, tizedét se keresném az itteni fizumnak, a nyugdíjam se ketyegne, és még sorolhatnám a hátrányokat reggelig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!