Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt vőlegényem?
Figyelt kérdés
Hosszú story a miénk, de a lényeg az, hogy 3 évig együtt éltünk itt Magyarországon. Egy éve visszarendelték Amerikába és egyelőre családi ok miatt nem tudtam vele kimenni. Szeretett volna feleségül venni, el is jegyzett. Viszont a 7000 km elég sok probléma elé állította a kapcsolatunkat. Túl sokszor éreztem kilátástalannak a dolgot és ilyen se veled se nélküleddé vált a kapcsolat. Félre ne értsétek, nagyon szeretem Őt, de jelenleg nem láttam a kapcsolat jövőjét, mivel a már említett családi körülmények mindig fennállnak és gondoltam egyet és nem tudom milyen indíttatásból, de kiírta Skype rá, hogy egy szingli lány is élhet teljes és boldog életet. Természetesen meglátta és azzal kommentálta, hogy Te szingli vagy, ha? Azzal reagáltam, hogy igen az vagyok. Erre azt írta:ok. Aztán megírtam neki, hogy mindaddig szingli leszek, míg nem házasodunk végre össze. Mondtam neki, ha tényleg komolyan gondolja, jöjjön ide, vegyen el és amint tehetem, kb még fél év, elmegyek vele bárhova. Azóta nem beszéltünk. Én nagyon besokalltam ettől a távolság, utazgatás dologtól. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy A vagy B, de lépni kell és így nem lehet tovább folytatni. Szerintetek olyan dolgot írtam neki, ami sértő?
Ha már informatikus, akkor talán találó az, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással.
Az, hogy 3 hétig nem jelentkezik, elég gáz, viszont lehet, ezt ő is okkal tette, amit te nem vettél észre.
Eljegyzett, amivel gondolom tudtodra akarta adni, hogy téged szeretne élete hátralevő részében.
A kommunikációtok viszont botrány. Egyikőtöknek sem való a családi élet.
Ő előlegezne, te már akarod, szerintem ő bizonytalan, te viszont nem vagy képes arra, hogy a jó irányba billentsd.
2019. jan. 4. 00:05
12/17 anonim válasza:
Amúgy falnak megyek ezektől a diplomata csemetéktől.
Úgy én is beszélnék 5 nyelvet, ha első 18 évemben 3 különböző országban élnék, és lennék informatikai vezető, ha az apám diplomata lett volna és valami flancos menedzserképzőben trappolhattam volna.
2019. jan. 4. 00:08
13/17 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy azért nem jelentkezik 3 hétig mert ott is van valakije? Ilyen esetekben szokott ez előfordulni... Lehet hogy csak hülyít téged és eddig hazudott neked?
2019. jan. 4. 00:13
14/17 anonim válasza:
Összevissza írsz. A kérdésben vőlegényednek nevezed, aztán egyik hozzászólásban azt írod, soha nem mondtátok ki, hogy egy pár vagytok. Visszamegy Amerikába, hetekig nem jelentkezik. Mai világban?? Bárhonnan lehet jelentkezni.
Nem lepődnék meg, ha kiderülne, van már családja. Messziről jött ember azt mond, amit akar. Vagy amit hallani szeretnél.
2019. jan. 4. 03:48
15/17 anonim válasza:
Ciki, hogy eltűnik hetekre. Komolyan, inkább szakíts vele, magadban már eldöntötted, hogy szakítasz vele, eléggé sok a rossz dolog, inkább keress olyat, akivel nem kell ilyen játékokat játszani.
2019. jan. 4. 12:12
16/17 A kérdező kommentje:
14. Nem mondtuk ki, hogy szakítottunk, de miután visszatért Amerikába mi már nem voltunk egy pár. Legalábbis én nem éreztem. Pláne, hogy előfordult az eltűnés kétszer is. Így jobb? A többiek felfogták, amit írtam. Itt természetesen együtt éltünk és a gyűrűs menyasszonya voltam. De az tök más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!