Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem vagy az egyetem?
"...akkor elhagy.." - aki ilyet mond a párjának, zsarolja ilyesmivel, az dögöljön meg ott, ahol van. Már bocsáss meg, nem akartam a vőlegényed degradálni, így sikerült.
Maradj és tanulj, az lesz a legjobb, ebben biztos lehetsz.
NEM!!
A pasid egy önző egyén, mi az, hogy akkor te nem vele tervezed a jövődet?
Jobb is ha szakítotok, egy ilyen egyén mellett, nem lehet boldog jövőd, akinek ilyen a hozzáállása, plusz még azt se szeretné, hogy te fejlődj és elvégezd a sulit, csak tedd át magad passzívba.
Mindig is te vagy az első, pasik csak utána! A jövődről, a karrieredről van szó. És odakint mit csinálnál?
Végezd el a sulit és menj ki utána!
Sokan élnek távkapcsiban, megoldható minden, de egy ilyen önző egyénnel nem is fog menni.
Lehet, hogy a kapcsolatod három hónap múlva gallyra megy. Viszont ha elvégzed az egyetemet, akkor a tudás és papír a kezedben marad örökre.
Szerinted melyiket érdemes választani? Mert szerintem az egyetemet.
A zsarolás pedig külön rossz pont szerintem.
ma 21:50
Ez azért elég erős ferdítés és csúsztatás. - De ja, szerintem is önző a párod kérdező. Bár megtudom érteni az ő helyzetét is.
"de azt mondta ha nem megyek ki hozzá most akkor elhagy mert ő nem bír ki egy évet"
Azt nem kérdezted meg, hogy ennyi erővel később mégis mitől bírna ki egy (kettő? három? akárhány) évet, ami még hátra van a tanulmányaidból???
Én úgy lennék vele, hogy marha sokat jelenthetek neki, meg fontos lehetek neki, ha a rövidtávú kényelme fontosabb neki, mint az én jövőm.
Azon nem gondolkoztál, hogy ennyi erővel te is mondhatnád neki, hogy jöjjön haza arra az időre, amíg tanulsz, mert nem bírsz ki egy évet nélküle, és ha nem teszi meg, az azt jelenti, hogy "nem veled tervezi a jövőjét"?
ma 21:54
Te ismered a párodat.
Ha már évek óta együtt vagytok, meg is kérte a kezed, értelmes srácnak gondolod, akinek van agya, megbízható, úgy érzed fellehet építeni vele egy életet, akkor menj utána. Ha csak 1 éved van már csak, tényleg belehet fejezni utána is az egyetemet.
Tényleg önzőnek tűnik nekem első körben, de az ő kifakadása is érthető. Én a fentieket mérlegelném. Ha egy csapongó, vagy esetleg megbízhatatlan, kevésbé értelmes, talpraesett srác, akkor a helyedben nem mennék, de ha ilyen téren nincs vele probléma, és tényleg jól megvagytok, akkor tennék egy próbát. - Ha mégsem jön össze, 6 hónapot veszítettél csak. (Nem kötelező 2 félévet passziváltatni tudtommal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!