Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jártam, elszedte előlem egy netes lány. Szerintetek lehet még esélyem?
Én 25/N ő 25/F, a netes lány 20/N.
Volt egy srác, aranyos, okos, normális, akivel közös ismerősön keresztül évekig haverkodtam az egyetemen. Bepróbálkozott, randiztunk, lekoptattam, de haverkodtunk tovább. Bekerült a rettegett friend zoneba.
Bepróbálkozot még 1X-2X később, azt hiszem félreértette a haverkodást. Aztán elváltak útjaink, miután végzett a BSc-n.
Aztán a srác elkezdett egyre jobban érdekelni, felértékelődött a szememben. Már az Msc-n végzett, mikor ráírtam, dumáltunk. Előtte sem volt 100% megszakadva a kapcsolat, de most más volt. Legalábbis én azt hittem. Többször kerestem, úgy tűnt, lehet valami.
Aztán az egyik közösségi oldalon keresztül megtudtam, hogy van valakije. A közös ismin keresztül kiderítettem, valami netes oldalon szedte fel. Gizda lány, fiatal hozzá, még csak érettségizett, a fiúm meg kétdiplomás mérnök - gondoltam nem fog ez soká tartani, főleg hogy neten keresztül szedte fel. Azt reméltem komolytalan az egész.
Nem kerestem a srácot, elhallgattam, gondoltam kivárok. Nem keresett ő se. Aztán ennek már fél éve. Együtt van a lánnyal hivatalosan is, és a közös ismin keresztül tudom, nagy a szerelem, boldog vele a fiúm, és hamvában holt ötlet arra várni hogy szakítsanak.
De régen bepróbálkozott többször, szóval én is bejövök neki. Szerintetek lehet valami?
Nem valoszinu. A masik lany 20 eves, 5 evvel fiatalabb nalad, ami nagy elony. Valoszinuleg nem egy agyonhasznalt sznob cicababa.
A normalis lanyokkal nem tudsz versenyezni.
Hát ez nagyon szánalmas, már ne is haragudj.
A srác sose volt a "fiúd". Lekoptattad, nem is egyszer. Hagyd békén, hogy boldogan élje az életét azzal, aki nem játszadozott vele, nem váratta évekig, hanem megtalálták a közös hangot, és szépen alakulnak a dolgok annak rendje és módja szerint.
Most min csodálkozol? Többször lekoptattad, ő inkább választott egy normálisabb lányt, aki önmagáért szereti, és nem csak azután, hogy megszerezte a mesterdiplomát.
A rosszindulatod meg felesleges. Egy 20 éves és egy 25 éves gyakorlatilag ugyanaz a korosztály, egy valódi SZERELEMBEN pedig nem az számít, hogy neki most csak egy érettségije van-e, vagy két diplomája.
De két dolog biztos:
- Tovább fog tartani, mint azzal a felszínes, undok nővel, aki többször is lekoptatta, és akit csak a második diplomája után kezdett el érdekelni, tovább
- Ő nem a fiúd. Soha nem is volt az (a te hibádból), és már nem is lesz.
Nekik pedig sok boldogságot kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!