Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így jártam, elszedte előlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így jártam, elszedte előlem egy netes lány. Szerintetek lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Én 25/N ő 25/F, a netes lány 20/N.

Volt egy srác, aranyos, okos, normális, akivel közös ismerősön keresztül évekig haverkodtam az egyetemen. Bepróbálkozott, randiztunk, lekoptattam, de haverkodtunk tovább. Bekerült a rettegett friend zoneba.

Bepróbálkozot még 1X-2X később, azt hiszem félreértette a haverkodást. Aztán elváltak útjaink, miután végzett a BSc-n.

Aztán a srác elkezdett egyre jobban érdekelni, felértékelődött a szememben. Már az Msc-n végzett, mikor ráírtam, dumáltunk. Előtte sem volt 100% megszakadva a kapcsolat, de most más volt. Legalábbis én azt hittem. Többször kerestem, úgy tűnt, lehet valami.

Aztán az egyik közösségi oldalon keresztül megtudtam, hogy van valakije. A közös ismin keresztül kiderítettem, valami netes oldalon szedte fel. Gizda lány, fiatal hozzá, még csak érettségizett, a fiúm meg kétdiplomás mérnök - gondoltam nem fog ez soká tartani, főleg hogy neten keresztül szedte fel. Azt reméltem komolytalan az egész.

Nem kerestem a srácot, elhallgattam, gondoltam kivárok. Nem keresett ő se. Aztán ennek már fél éve. Együtt van a lánnyal hivatalosan is, és a közös ismin keresztül tudom, nagy a szerelem, boldog vele a fiúm, és hamvában holt ötlet arra várni hogy szakítsanak.

De régen bepróbálkozott többször, szóval én is bejövök neki. Szerintetek lehet valami?

2016. ápr. 26. 08:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő már nem a te fiúd, ő már annak a netes lánynak a fiúja. Sok boldogságot nekik egyébként.
2016. ápr. 26. 08:42
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Amikor megvolt a lehetőséged akkor nem kellett. Ezek után szemét dolog belepiszkálni abba, hogy ő boldog. Az hogy régen bepróbálkozott, nagyon nem jelenti azt hogy még mindig kellenél neki. Talált olyat aki viszonozta az érzéseit és ez több, mint amit te nyújtani tudtál volna akkor, amikor ő erre vágyott.
2016. ápr. 26. 08:45
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt a te fiúd, megvolt a lehetőséged, így jártál
2016. ápr. 26. 08:50
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes VÉLETLEN, hogy miután két diplomás mérnök lett a srác, hirtelen felértékelődött a szemedben...Én speciel nem kezdenék sosem olyan lánnyal utólag, aki kikosarazott engem régen. Ha teperne utánam egy ilyen lány, akkor megmondanám, hogy ez a hajó már elúszott.
2016. ápr. 26. 08:56
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Lejátszott meccs.
2016. ápr. 26. 08:56
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem valoszinu. A masik lany 20 eves, 5 evvel fiatalabb nalad, ami nagy elony. Valoszinuleg nem egy agyonhasznalt sznob cicababa.

A normalis lanyokkal nem tudsz versenyezni.

2016. ápr. 26. 08:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon szánalmas, már ne is haragudj.

A srác sose volt a "fiúd". Lekoptattad, nem is egyszer. Hagyd békén, hogy boldogan élje az életét azzal, aki nem játszadozott vele, nem váratta évekig, hanem megtalálták a közös hangot, és szépen alakulnak a dolgok annak rendje és módja szerint.

2016. ápr. 26. 09:02
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Idióta vagy. Remélem sokáig együtt lesznek a netes lánnyal.
2016. ápr. 26. 09:03
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Most min csodálkozol? Többször lekoptattad, ő inkább választott egy normálisabb lányt, aki önmagáért szereti, és nem csak azután, hogy megszerezte a mesterdiplomát.

A rosszindulatod meg felesleges. Egy 20 éves és egy 25 éves gyakorlatilag ugyanaz a korosztály, egy valódi SZERELEMBEN pedig nem az számít, hogy neki most csak egy érettségije van-e, vagy két diplomája.

De két dolog biztos:

- Tovább fog tartani, mint azzal a felszínes, undok nővel, aki többször is lekoptatta, és akit csak a második diplomája után kezdett el érdekelni, tovább

- Ő nem a fiúd. Soha nem is volt az (a te hibádból), és már nem is lesz.

Nekik pedig sok boldogságot kívánok.

2016. ápr. 26. 09:04
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehát... Nem "szedte el" előled senki. Te voltál az, aki lekoptatta a srácot. Évekig nem történt semmi köztetek, aztán te derült égből úgy gondoltad, jól van, előveszed a talonból, és ráírsz, de ő addigra már nélküled is feltalálta magát. Van ilyen. És az meg, hogy régen bepróbálkozott, semmit sem jelent. Az akkor volt, most meg most van. Az exeim régen bejöttek, ma már bottal sem piszkálnám meg őket. Kb veled is így lehet ez a srác. Főleg, hogy- ismételten- te ráztad le. Ő volt annyira intelligens, hogy elfogadja, nincs esélye nálad és lekopjon. Benned van ennyi IQ? Ahogy látom, nem igazán.
2016. ápr. 26. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!