Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így jártam, elszedte előlem egy netes lány. Szerintetek lehet még esélyem?
Én 25/N ő 25/F, a netes lány 20/N.
Volt egy srác, aranyos, okos, normális, akivel közös ismerősön keresztül évekig haverkodtam az egyetemen. Bepróbálkozott, randiztunk, lekoptattam, de haverkodtunk tovább. Bekerült a rettegett friend zoneba.
Bepróbálkozot még 1X-2X később, azt hiszem félreértette a haverkodást. Aztán elváltak útjaink, miután végzett a BSc-n.
Aztán a srác elkezdett egyre jobban érdekelni, felértékelődött a szememben. Már az Msc-n végzett, mikor ráírtam, dumáltunk. Előtte sem volt 100% megszakadva a kapcsolat, de most más volt. Legalábbis én azt hittem. Többször kerestem, úgy tűnt, lehet valami.
Aztán az egyik közösségi oldalon keresztül megtudtam, hogy van valakije. A közös ismin keresztül kiderítettem, valami netes oldalon szedte fel. Gizda lány, fiatal hozzá, még csak érettségizett, a fiúm meg kétdiplomás mérnök - gondoltam nem fog ez soká tartani, főleg hogy neten keresztül szedte fel. Azt reméltem komolytalan az egész.
Nem kerestem a srácot, elhallgattam, gondoltam kivárok. Nem keresett ő se. Aztán ennek már fél éve. Együtt van a lánnyal hivatalosan is, és a közös ismin keresztül tudom, nagy a szerelem, boldog vele a fiúm, és hamvában holt ötlet arra várni hogy szakítsanak.
De régen bepróbálkozott többször, szóval én is bejövök neki. Szerintetek lehet valami?
Hát ez koppanás:D
Így jártál. Én örülök, h boldogok, ez egy hepiend. Akkor lennék szomorú, ha a srác egy ilyen csaj után futna, mint te.
Miért fogadta volna a közeledésedet? Te magad írtad, hogy többször lekoptattad, többször nem akart hülyét csinálni magából, teljesen érthető. Ja, és nem szedték el előled, te hajtottad el többször, aztán talált valakit, aki viszonozza az érzéseit, nem volt a "fiúd".
Hogy jön ide a diploma? :O
Nem szedte el tőled a csaj a srácot, mert SOHA nem volt a tiéd. "A fiúm" ??? !!! NEM a fiúd.
Régen bepróbálkozott, nem kellett neked. Most van egy barátnője, akivel szeretik egymást, boldogok. Hagyd őket békén, felejtsd el a srácot.
Tévedésben élsz, aranyom!
Ő nem szedte el előled, és pláne nem a fiúd. Soha nem is volt az. Te lökted el magadtól, és most már másnak a fiúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!