Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így jártam, elszedte előlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így jártam, elszedte előlem egy netes lány. Szerintetek lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Én 25/N ő 25/F, a netes lány 20/N.

Volt egy srác, aranyos, okos, normális, akivel közös ismerősön keresztül évekig haverkodtam az egyetemen. Bepróbálkozott, randiztunk, lekoptattam, de haverkodtunk tovább. Bekerült a rettegett friend zoneba.

Bepróbálkozot még 1X-2X később, azt hiszem félreértette a haverkodást. Aztán elváltak útjaink, miután végzett a BSc-n.

Aztán a srác elkezdett egyre jobban érdekelni, felértékelődött a szememben. Már az Msc-n végzett, mikor ráírtam, dumáltunk. Előtte sem volt 100% megszakadva a kapcsolat, de most más volt. Legalábbis én azt hittem. Többször kerestem, úgy tűnt, lehet valami.

Aztán az egyik közösségi oldalon keresztül megtudtam, hogy van valakije. A közös ismin keresztül kiderítettem, valami netes oldalon szedte fel. Gizda lány, fiatal hozzá, még csak érettségizett, a fiúm meg kétdiplomás mérnök - gondoltam nem fog ez soká tartani, főleg hogy neten keresztül szedte fel. Azt reméltem komolytalan az egész.

Nem kerestem a srácot, elhallgattam, gondoltam kivárok. Nem keresett ő se. Aztán ennek már fél éve. Együtt van a lánnyal hivatalosan is, és a közös ismin keresztül tudom, nagy a szerelem, boldog vele a fiúm, és hamvában holt ötlet arra várni hogy szakítsanak.

De régen bepróbálkozott többször, szóval én is bejövök neki. Szerintetek lehet valami?

2016. ápr. 26. 08:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonat már elment.
2016. ápr. 26. 14:52
 22/29 anonim ***** válasza:
88%

Ezt hívják úgy, hogy koppantál!

Sajnálom.

Ilyenkor egyet lehet: tanúságot vonni.

Szerintem gondold át, hogy miért értékelődött fel hirtelen a szemedben? Mert eltervezett valamit és megszerezte? (diploma)

Vagy csak azért mert már másé? (ilyet is láttunk már)

Vagy csak egyedül érezted magad és elővetted tarcsiból?

Egyik sem alapja a kapcsolatnak. És valószínűleg ezért kaptál egy fityiszt most az élettől.

Gondolkozz el szerintem egy kicsit, most ezt minden rosszindulat nélkül mondom.. hogy többet ne járj így, mert most még fiatal vagy, de később már röhejes lehetsz.

2016. ápr. 26. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
bár így elnézve mennyien mondják boldogan hogy így jártál (köztük én is) trollszagú a kérdés :D
2016. ápr. 26. 20:53
 24/29 A kérdező kommentje:

De én is elmentem vele randizni anno, nem tehetek róla, hogy akkor még nem jött be. Kicsit változtam azóta, vagy lehet hogy ő változott.

De voltam vele randizni, van közöm hozzá! Éveken keresztül ismertem, beszélgettem vele.

Ennyi erővel, ha azzal vádoltok, hogy csak azért érdekel mert most már bla-bla, nos lehet hogy a netes lány van azért vele, hmmm?!

2016. máj. 11. 17:13
 25/29 A kérdező kommentje:

De értesüléseim szerint eddig remekjól elvannak, dúl a szerelem, illenek össze, stb... :P

Szóval lehet hagyom az egészet, csak bánt. A semmiből pottyant a leányzó, de oda miatta a második esélyem.

2016. máj. 11. 17:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

A többiek elmondták, amit én is gondolok.

Egyébként én is a neten ismerkedtem a vőlegényemmel, szeptemberben esküvő. A húgom is neten ismerkedett, náluk tavaly volt esküvő és már baba is van.

Ne becsüld le a netes társkeresést.

Ez a vonat elment.

2016. máj. 12. 18:17
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Most igazán kellemes perceket szereztél nekem, köszönöm! :)

2016. máj. 12. 18:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze, így hogy már két diplomája is van, ráadásul mérnök lett belőle, máris felértékelődött a szemedben:D

Megvolt a lehetőséged, de nem éltél vele, erre szokták mondani, hogy késő bánat.

És nem kell lenézni a másik lányt mert vékony, vagy mert a neten ismerkedtek meg, ez a mai világban egyre gyakoribb, és netes ismerkedésekből is lehetnek komoly kapcsolatok.

Tovább lépett, talált valakit, aki viszonozza az érzéseit, és akivel jól megvan. Jobb ha te is tovább lépsz.

Ja, és nem a fiud, másnak a fiuja, ezt el kell fogadnod.

2016. máj. 12. 18:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki kitartoan probalkozik es nem adja fel, az ha megunja es tovabb all, nem fog visszajonni. Hagyd oket elni boldogan es eszedbe ne jusson bekavarni vagy a csajt feltekennye tenni. Mindenki megerdemel egy eselyt, amit te eljatszottal, de a lany elt vele es boldogok. Tudom hogy faj, de ezt el kell fogadnod. Egyebkent ha elsore nem fogott meg annyira hogy osszejojjetek, akkor lehet nem is mukodne a dolog hosszu tavon.
2016. máj. 12. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!