Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy értelmezitek ezeket a jeleket?
Van egy srác,akivel már kb. féléve beszélgetünk, ha találkoztunk akkor "élőbe" is,de mindig rám ír,ha már 2 napja nem beszéltünk.
Egyik nap elmentünk egyet sétálni,konkrétan nem volt randi,csak ilyen baráti dumálgatás stb.
Nem tudom, hogy ő érez-e irántam mást mint barátság. Ő ilyen laza, jelennek élő típus, úgy érzem én kicsit unalmas vagyok hozzá/ neki,túl átlagos és ez olyan rossz érzés. Lehet már nem is fog hívni sehova.
Egész végig összeért a kezünk ,ahogy egymás mellett ültünk , utána még megnéztünk egy filmet az ő lakásába akkor is. Nem tudom ez nálatok is így van, és ez teljesen átlagos ,hogy így beszélgettek és nézitek a filmet a csak barátságot akaró barátotokkal?
Szerintetek csak barátság vagy több annál?
Az a gond,hogy nagy a baráti köre és velük is szokott menni így sétálni,bandázni stb. én velük nem szoktam menni, így nem tudom,hogy ez is az volt-e.
Miből jöhetnék rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!