Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan értelmezitek ezt az idézetet? [Bővebben LENT]
Figyelt kérdés
"Nem hiszek a szerelmekben, melyek úgy kezdődnek, mint egy kirándulás az élet majálisába, hátizsákkal és vidám énekléssel a napsugaras erdőben..."2016. máj. 3. 15:51
1/3 anonim válasza:
Hát, nekem ebből az jön le, hogy az illető szeret szenvedni egy kapcsolat elején, mert "nem hisz" az olyan szerelemben, ahol simán, döccenő mentesen alakulnak ki az érzelmek.
Lehet rosszul értelmeztem, de ha nem, akkor ez jó nagy baromság, és minimálisan sem tudok azonosulni vele.
2/3 anonim válasza:
Én úgy, hogy addig nem lehetsz biztos abban, hogy szerelmes vagy a másikba, amíg csak vidám pillanataitok voltak, és nem ismered a rossz oldalát.
3/3 anonim válasza:
Arra figyelmeztet, hogy a hirtelen fellángolás, a kezdeti szerelem veszélyes, mert akkor még nem ismerjük kellőképp a másikat, és könnyen idealizáljuk, ami később bizony visszaüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!